Ulice 24.9.2019 - 3737. díl - Pravda o Márovi a Natálii

Co je na vztahu nejdůležitější? Kdy se obětovat, a kdy poslechnout své srdce a jít si za svým? To nyní řeší nejen Karla a Mára, ale také Jirka Herman a Natálie. Jejich osudy jsou navzájem propletené, mají k sobě blízko, zároveň mezi sebou mají i velká tajemství. Některá z nich je dostihnou už tento týden a způsobí velké zvraty v jejich životech… Co se stane? Co se všemi hodně zamává? A jak se k tomu postaví?

Matějova žádost o ruku

Katarína se probudí až nad ránem. Hned si všimne obálky, kterou Matěj v kuchyni zapomněl. Otevře ji a okamžitě se začne řídit pokyny, jež v ní najde. Matějova hra ji baví, jenže ten o tom nemá ani zdání, protože tvrdě spí…

Zvědavá Katarína se nemůže dočkat rána. Jen co Matěj vstane, tváří se, že se také právě probouzí. Do oka jí jakože hned padne obálka, opět začne hrát Matějovu hru, tentokrát už jde ale najisto. Matěje to moc nepotěší, nepočítal s tím. Katarína dorazí až do ložnice, je překvapená, co tam najde. Na žádost o ruku však nakonec přeci jen dojde… Jak žádost o ruku proběhne? Jak Matěj a Katarína oslaví své zásnuby? A proč u nich večer znovu zhoustne atmosféra? Jak to je s jejich svatbou?

Pravda pro Maléřovy

Rozině přijde domů dopis z univerzity. Natěšená Veronika si myslí, že je to pozvánka na imatrikulaci, proto jí chce dopis co nejdříve předat. Rozina musí konečně s celou pravdou ven. Mámě přizná, že do školy nenastoupí vůbec. Naštvaná Veronika to začne okamžitě řešit s Martinem, oba se snaží Rozině domluvit… Jak dopadne rodinné setkání? Proč se vzájemné vztahy ještě více vyostří?

Těžká zkouška

Karla je přeložená opět na vraždy, stěhuje se do kanceláře k Jirkovi. Ten si ji ale dost vychutná. Dává jí najevo, že ji jako parťačku nechce. Karla ho pozve i s Natálií večer k sobě domů, jenže Jirka na Natálii zapomene. Vzpomene si až ve chvíli, když ho Natálie shání, protože měli domluvený sraz v Coolně. Později Natálie sice dorazí k Márovi a Karle, ovšem je to pro ni hodně těžká zkouška… Co je na Natálii už moc? Jak to spolu mají Jirka a Karla? A jak Natálie a Jirka? Co je pro Jirku hodně velký šok?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz