Ulice 26.9.2019 - 3739. díl - Děda opět řádí kvůli Rozině

Kdy zasáhnout pevnou rukou při výchově, a kdy nechat děti, aby si šly vlastní cestou? U Maléřových je zase pořádně výbušná směs kvůli Rozině, která má jasnou představu o svém životě a chce si jít za ní. Jenže rodiče i děda mají na věc jiný názor. Hlavně děda se nehodlá smířit s tím, jak se věci mají. A tak si došlápne nejen na Martina, ale i na samotnou Rozinu a jejího Victora. S jakým výsledkem? Co všechno se tím rozpoutá? A čím Rozina překvapí i Šárku?

Martin se ráno zastaví za Šárkou v hospodě, aby se aspoň na chvíli viděli. Ta je opět v plném pracovním nasazení, ale hned se mu i pochlubí, že budeme mít konečně volněji, protože k nim nastupuje nová posila – Rozina. Pro Martina to je obrovský šok, možná ještě větší než pro Veroniku…

Veronika to nemíní nechat jen tak a za Martinem se dopoledne vypraví. Předběhne ji ale její táta, jenž si zajde podat Martina právě kvůli Rozině. Nakonec to od něj schytají oba dva, ovšem tím to pro rozjetého Josefa nekončí. Vnuččinu budoucnost se rozhodne vzít do vlastních rukou, takže si to odpoledne namíří za ní… Jak to od Josefa schytají Victor a Rozina? Čeho tím Josef dosáhne? Co je pro Veroniku největším zklamáním? Kdo jí je překvapivě velkou oporou? A co se moc nezdá Filipovi?

Seznámení Magdiny mámy s Eddiem

Pozorný Eddie by snesl Magdě modré z nebe. Ráno zajde pro čerstvou kávu, aby se jí lépe vstávalo, snaží se jí zpříjemnit den, jak jen může. Hned se s ní chce domluvit i na odpoledne, ale Magda ho tentokrát zklame. Jede za mámou do pečovateláku, kde se dozví i bližší informace ohledně plánované rekonstrukce. Eddie se nabídne, že pojede s ní, jenže Magda ho tentokrát odmítne. To ovšem neznamená, že by ho nechtěla s mámou seznámit. Naopak. K jejich setkání dojde již odpoledne… Co Eddieho docela zaskočí? Jak na Zdenku zapůsobí? Jak ona na něj? Jaké novinky má Magda? A co je další ťafkou pro Hedviku?

Miloš a Eva

Miloš se nahrne k Bedřichovi jako velká voda se svým úlovkem – muflonem. Celý jen září, opět je nabitý energií, po depresi, které ještě nedávno propadal, už není ani památky. Okamžitě se pochlubí, jak to teď u nich doma chodí. Jeho informace se však dost liší od těch Eviných, jež zazní u Anči… S čím se Eva svěří Anče? Jak to vidí Miloš? Na čem se Bedřich a Miloš dohodnou? A proč Bedřich potřebuje Ančinu pomoc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz