Ulice 27.9.2019 - 3740. díl - Blanka vyruší Kristínu a Filipa

Jak ustát trapas, když zjistíte, že se vaše dospívající dítě už nevodí se svou školní láskou jen nevinně za ruku? Kristýna a Filip spolu začínají chodit, ale nikdo z jejich blízkých neví, jak daleko spolu vlastně jsou. Jako první na to přijde Blanka, která je náhodou vyruší při něčem, co se dá vykládat opravdu různě a co jí přidělá docela vrásky na čele… Jaký trapas se těm třem stane? A jak to ustojí?

Jak to má Hedvika s Otou?

Ota je od rána v kabinetu jak na trní. Nemůže se dočkat Hedvičiny návštěvy, která by si s ním ráda promluvila. Pro Otu to je dobré znamení. Věří, že si s Hedvikou konečně vše vyříkají a že je čeká nový začátek… Jak to má Hedvika? Čím Otu docela zaskočí?

Eddie se opět ukáže jako muž činu. Ráno přijde za Magdou a Zdenkou s pozváním na výlet a zprávou, že ještě večer obeslal pár pečovateláků v okolí Prahy, zda náhodou nemají volné místo. Jeden z nich se mu už ozval a pozval je návštěvu, takže Eddie je připraven tam s nimi odpoledne zajet. Zdence se už sice nic hledat nechce, ale nakonec souhlasí, když vidí, jak se Eddie i Magda snaží… Jak návštěva dopadne? Jakým návrhem Eddie potěší Magdu? Co by do něj neřekla?

Nečekaný návrh

Bedřich hned ráno zavolá Anče, aby se s ní dohodl na dnešní hostině pro Miloše a Evu. Franta doma večer nebude, ovšem Bedřich si tím radost nemíní nechat zkazit. Na muflona a hlavně společný večer s Ančou se už hodně těší. Jen co k němu Anča přijde, začne mít Bedřich docela roupy. Tentokrát si však bude muset nechat zajít chuť právě kvůli muflonovi… Jak se povede hostina pro Evu a Miloše? Jak ti dva spolu nyní fungují? Co Bedřich navrhne Anče? A jakou novinkou se pochlubí Honza?

Mastný na lovu

Blanka má pro Evžena výborné zprávy. O víkendu s ním jede na mámin statek, aby mu trochu pomohla, ale hlavně aby mohli být nerušeně spolu, protože děti budou v Jihlavě se svým tátou. O co více se ona těší, o to méně se chce odjíždět z Prahy Kristýně, jež by nejraději zůstala doma kvůli Filipovi. Po vyučování se opět sejdou a rozhodně si nebudou jen povídat… Co se stane mezi Kristýnou a Filipem? Kdo je vyruší? A jakou hořkou pilulku musí spolknout Mastný, který se snaží zapůsobit na Blanku i na Květu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz