Ulice 4.10.2019 - 3745. díl - Lubica stanovuje termín svatby

Kdo by měl rozhodnout o termínu svatby? A kdo všechno a jak ho může ovlivnit? Jen co se provalilo, že Matěj je otcem Katarínina dítěte, okamžitě se začalo mluvit o svatbě, lépe řečeno Katarínina teta Lubica o ní začala mluvit. Vzala si do hlavy, že se Matěj a Katarína musí vzít ještě do porodu. Dnes už přijede i s konkrétním termínem, kdy je farář v její rodné vesnici oddá. Co na to Katarína? A k čemu dospěje Matěj?

Rozchod Anči a Bedřicha?

Eva by ráda někam navečer vyrazila s Ančou, ale ta si nechce nic domlouvat kvůli Bedřichovi. Přizná, že od Franty ví, že se vrátil již domů, takže doufá, že se jí konečně ozve a třeba se rovnou i uvidí…

Evin návrh, aby Bedřichovi sama zavolala, Anča odmítne. Na druhou stranu jí to ale nedá, a tak se rozhodne setkání s Bedřichem trochu napomoci. Zajde si do hospody na oběd v době, kdy tam obvykle chodívá i on. Bedřich tam sice nedorazí, ale náhodou se potkají venku ve chvíli, kdy zklamaná Anča z hospody odchází… Jaké je jejich shledání? Jak Bedřich zareaguje na Ančino pozvání, aby k ní večer přišel? A jak nakonec večer stráví?

Matějův plán

Těhotná Katarína hodlá prospat téměř celý den, ale Matěj ji ráno vyvede z omylu. Jsou objednaní na ultrazvuk, který rozhodně rušit nebudou. Zatímco Matěj musí před tím ještě pracovat, Katarína odpočívá doma. Moc klidu si tam ale neužije, neboť ji přepadne Lubica. Přijde s ní opět řešit svatbu, jenže Katarína se o tom už nehodlá bavit. Vdávat se chce až po poradu. S něčím takovým se však Lubica nehodlá smířit… Jak se k jejich sporu postaví Matěj a Václav? Na čem se spolu dohodnou? Co na to řekne Vlaďka? A co Tomáš?

Nečekané pochybnosti

Marie nehodlá ztrácet čas. Jednou se rozhodla k velkým změnám ve svém životě, takže je chce i co nejdříve uskutečnit. Jolana ji kupodivu varuje a snaží se ji v jejím rozletu trochu brzdit, což Marii docela překvapí. Také Vlastimil Pešek si myslí, že není kam spěchat. Má totiž s ní a Jolanou už své plány… Co Pešek chystá? Jak začne Marii balit Petr Kaštan? Před čím Marii varuje Jolana? A s čím se babičce svěří Kristýna? Jaké má pochybnosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz