Ulice 14.10.2019 - 3751. díl - Novinky u Magdy a Eddieho

Jak přesvědčit své blízké, že vám na nich opravdu záleží? Zamilovaná Magda si naplno užívá vztah s Eddiem, ale nezapomíná ani na mámu. Tentokrát jí na její návštěvě hodně záleží, protože se chystá k něčemu, co by jim oběma i Eddiemu mohlo podstatným způsobem změnit život. Ostatně na změnách už nyní zapracuje také Eddie, který má pro Magdu velké překvapení… K jakým změnám se odhodlává Magda? Jak se týkají Eddieho? Co jí právě Eddie navrhne? A jak na to všechno zareaguje Zdenka?

Společný večer Patrika a Veroniky

Patrik se zastaví hned ráno za Veronikou v salonu, aby se s ní domluvil na dnešním kině. Zároveň jí přinese láhev čerstvého jablečného moštu, čímž ji potěší víc než luxusním šampaňským. Oba se už na večer těší, ale ten nakonec nabere trochu jiný směr, než jaký si představovali…

Martinovi zavolá Filipův třídní, aby se s ním domluvil na setkání, pokud možno co nejdříve. Martin se schůzkou neotálí, protože mu je jasné, že Filip zase lítá v nějakém průšvihu. Okamžitě znervózní, nezabere na něj ani Šárčino uklidňování… Jaký malér má Flip? Co se Martin dozví od Oty a jak to začne řešit? Jak se k tomu postaví Veronika? A jak dopadne večer Veroniky a Patrika?

Vyostření konfliktu

V pekařství probíhá od rána rekonstrukce. Vendula jen září, zvuk sbíječky je to pro ni rajskou hudbou. Před Pavlem Vendula opět vyzdvihne tátovy zásluhy, je mu vděčná za peníze, které na rekonstrukci sehnal. Pavel se snaží nedat na sobě nic znát, ale je vidět, že tak nadšený jako ona není. Nakonec mu to nedá a za Lumírem se znovu zastaví, aby se ho zeptal na peníze, které objevil. Lumír mlží, jak jen to jde, což však ještě více posílí Pavlovu nedůvěru… Jak Lumír vysvětlí původ peněz? Co je Pavlovi divné? Co se dozví? Jak spolu válčí Mário a Miloš? A jak vygraduje napětí mezi Lumírem a Pavlem?

Velké přípravy

Ota pořád neví, na čem s Hedvikou je. Rád by se s ní sešel, jenže Hedvika se do setkání příliš nehrne. Ota to chce probrat v klidu po škole s Magdou, ale ta ho tentokrát zklame. Připravuje se totiž na mámin příjezd a společné bydlení… Co Magdě navrhne Eddie? Na čem se dohodnou? A co Magda vymyslí pro mámu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz