Ulice 17.10.2019 - 3754. díl - Co je mezi Jardou a Janou?

Kde jsou hranice mezi přátelstvím muže s krásnou ženou a citem, jenž je mnohem víc než pouhé kamarádství? Jana i Jarda každému svorně tvrdí, že jsou pouze kamarádi, nic víc. Jejich blízcí o tom ale začínají silně pochybovat, protože se jako obyčejní přátelé podle nich rozhodně nechovají. Dnes čeká ty dva docela zásadní setkání, hned zítra navíc dojde k něčemu, co o nich a jejich vztahu leccos napoví… Co se stane mezi Janou a Jardou? Co pro sebe navzájem znamenají?

Bedřichovo zásádní rozhodnutí

Bedřich má ráno obrovskou kocovinu a ještě větší okno. Franta si z něj trochu utahuje, zároveň se mu pokouší i osvěžit paměť líčením, čeho byl on sám svědkem. Bedřicha tím moc nepotěší, protože mu začíná všechno pomalu docházet. Ještě víc naloží Bedřichovi vzápětí Miloš, který si přijde pro vysvětlení…

Bedřichovi začíná být jasné, že vysvětlení dluží nejen Milošovi. Ten se ho snaží postavit na nohy svým zaručeným vyprošťovákem a současně mu být chlapskou oporou. Pomáhá mu složit střípky včerejšího večera, což je pro Bedřicha hodně hořkou pilulkou. Když mu prozradí, že na baru do sebe lil jednoho panáka za druhým, Bedřich se vydá napravovat vzniklé škody… Jak si Bedřicha vychutná Kaštan? Jak Bedřich vyžehlí včerejšek v hospodě? K jakému zásadnímu rozhodnutí dospěje ve vztahu s Ančou? A jak na to zareagují ostatní?

Mariina novinka

Petr Kaštan ráno nelení a zajde za Marií s kyticí, aby ji potěšil a zároveň na ni udělal dojem. Ihned toho využije i k ujištění, že zítra platí domluvený badminton. Opravdu se mu podaří trochu rozehnat Mariiny chmury. Vlastně i díky němu se Marie rozhodne vykročit z křižovatky, na které se ocitla, a postavit se všemu čelem… Jak na Mariino rozhodnutí zareaguje Jolana? Co na její novinku řeknou Blanka a vnoučata? K jakému zvratu ve vztazích dojde?

Nová naděje

Jana se konečně odhodlá zajít za Jardou. Martin si myslí, že jí Jarda sám zvolal kvůli jejím marketingovým aktivitám v truhlářství, ale záhy pochopí, že ti dva toho mají k řešení mnohem víc. Mezi Janou a Jardou totiž stále visí jejich drsná hádka kvůli Marešovi. A právě Mareše chce s Janou a Bárou probrat také Elen… Co si Jana a Jarda navzájem přiznají? Proč to Jana a Bára schytají od Elen? A co Elen holkám doporučí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz