Ulice 22.10.2019 - 3757. díl - Katarína oporou Matějovi

Co všechno uděláme pro ty, které milujeme? A co oni pro nás? Katarína a Matěj se stále ještě poznávají. Pořád úplně netuší, jaký poklad a oporu v tom druhém mají. To se obvykle zjistí až při nějaké krizovce. A právě ta u nich nečekaně nastane. To, co vypadá jen jako banální společenská večeře, se najednou zvrtne takovým způsobem, že se Katarína docela zapotí, aby Matěje zachránila před obrovským průšvihem… Podaří se? Co se vlastně stane a jak se to podepíše na jejich vztahu? Před jaké nečekané dilema jsou náhle postaveni?

Kataríně se na večeři s Matějovým klientem a jeho manželkou moc nechce, ale Matěje ve štychu nenechá. Dokonce ho začne na poslední chvíli tahat z pořádného průšvihu, protože Matěj nedorazí na schůzku včas, čímž klienta hodně namíchne. Bohužel to za něj v první chvíli schytá právě Katarína…

Matěj přijde na večeři s obrovským zpožděním, neboť neodhadl, kolik času mu zabere jedna akce, kterou se rozhodl udělat za zády Kataríny, aby to pro ni bylo tajemstvím. Zatímco se Matěj nervuje kvůli narůstajícímu zpoždění, jež bohužel nedokáže ovlivnit, Katarína dělá, co může, aby zachránila situaci v restauraci… Jak si to klient vyřídí s Matějem? Jak na něj zapůsobí Katarína? K čemu se Katarína nakonec rozhodne? A jak Matěj pokouší osud?

Pavel odhaluje Lumírovo tajemství

Vendula si dělá starost kvůli rozpočtu na rekonstrukci, který zřejmě překročí. Začne to probírat s Pavlem, ale ten se snaží s ožehavého tématu rychle vybruslit, protože má ohledně Lumíra čím dál větší pochybnosti. Samotnému Lumírovi začíná téct do bot ze všech stran. Kvůli mámě si ho podá Gábina, Pokladník ho ještě více přitlačí ke zdi a nešetří ho ani Denisa… Co je poslední kapkou pro Gábinu? Čím začne Lumírovi vyhrožovat Pokladník? Jak všechno praskne před Pavlem? A jak to Lumír schytá od Denisy?

Rozinino loučení

Zatímco Jana má plnou hlavu veletrhu, na který má zítra jet s Jardou, Rozina a Victor začínají pomalu balit a připravovat se na cestu. Rozina se navečer zastaví za mámou s taškou plnou oblečení, které už nebude potřebovat. Mnohem důležitější pro ni ale je jejich usmíření… Bude to mezi nimi zase jako dřív? Jak to je se svatbou Roziny a Victora? Co Rozinu hodně mrzí? A co jí máma doporučí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz