Ulice 23.10.2019 - 3758. díl - Kolaps Václava Beneše

Dokážeme odhadnout své síly, nebo zbytečně riskujeme zdraví kvůli práci, vlastní firmě či snaze pomoci blízkým? Václav Beneš na sobě stále pociťuje následky těžkého zranění, jež utrpěl na začátku roku při autonehodě. Varovné signály těla si příliš nepřipouští kvůli těhotné dceři, teď se mu to ale vymstí. V pradlence najednou zkolabuje… Jak vážné to s ním je? A co všechno jeho kolaps rozpoutá v rodině?

Veletrh Bedřicha a Jany

Jana se ráno na veletrh očividně ani trochu netěší. Jakmile ale z auta před jejím domem vystoupí Jarda, okamžitě se celá rozzáří. Jarda jí vysvětlí, že se plány narychlo změnily kvůli Bedřichovým zdravotním problémům. Na Janě je vidět, jak je za ně ráda, i když Bedřichovi samozřejmě nepřeje nic zlého…

Jarda se snaží vyhnout všem rizikům. Nehodlá pokoušet osud, ani míru svého sebeovládání. Na recepci proto zažije docela krušné chvilky kvůli jinak naprosto banální situaci, která se mu nyní jeví jako velký problém. Místo dvou jednolůžkových pokojů je v hotelu rezervace jen na jeden dvoulůžkový pokoj s oddělenými lůžky… Jak Jarda prekérní situaci vyřeší? Jak se nečekaně vyvine jeho večer s Janou? Co je pro oba už hodně na hraně? A co to udělá s jejich vztahem?

Kolaps, vyhrocené vztahy i těžké dilema

Matěj má od včerejška evidentně o čem přemýšlet. Katarína na něm hned pozná, že se něco děje. A jak je jejím dobrým zvykem, nekrouží kolem toho, ale naopak se Matěje na rovinu zeptá, oč jde. Ten otevřeně přizná, co právě řeší. Šéf mu nečekaně nabídl povýšení, ovšem má to malý háček. Musel by se přestěhovat do Barcelony. Katarínu to hodně zaskočí, ale to není nic proti tomu, co se odehraje v pradlence, kde Václav zkolabuje… Jak vážné to s Václavem je? Proč se do sebe hodně drsně a ostře pustí Lubica s Vlaďkou? Jaké to má následky? A jak se to podepíše na Kataríně?

Překvapivý návrh i těžká zkouška

Marie dělá vše pro to, aby si co nejdříve vyřídila vše kolem statku, a mohla začít nový život s Jolanou. Jenže právě to, že spěchá, jí trochu komplikuje život, protože místní toho chtějí hned zneužít a stáhnout předem domluvené ceny níž. Na to Marie nehodlá přistoupit, což zaimponuje Jolaně. Jakmile se nyní sejdou, Jolana dá Marii svým nečekaným návrhem najevo, jak moc jí na ní záleží a jak vážně bere jejich vztah. A právě ten řeší stále i Blanka… Jak dopadne Blančin pokus přijmout věci tak, jak jsou? Jak na to zareaguje Jolana? Jak Evžen? A na co se už hodně těší Kristýna? Jaké plány má s Filipem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz