Ulice 29.10.2019 - 3762. díl - Lukáš a Patrik bojují o Veroniku

Jak zabojovat o ženu, o které si muž myslí, že je pro něj ta pravá? Kolem nezadané, byť stále vdané Veroniky krouží hned dva sympaťáci najednou – milionář Lukáš Binar a stomatolog Patrik Rousek. Oběma se Veronika hodně líbí, oba o ni mají velký zájem, rádi by ji sbalili. Své sympatie i úmysly jí nyní dají dost zřetelně najevo, čímž ji docela zaskočí… Co všechno ti dva udělají, aby ji získali? Který z nich u ní má větší šanci?

Veronika se hned ráno sejde s Blankou, aby s ní probrala včerejší večer s Patrikem. Netuší, jestli se ho něčím nedotkla, když tak rychle odešel. Zároveň přizná, že ji to i docela mrzelo, protože takhle hezký večer už dlouho nezažila…

Blanka se snaží Veroniku uklidnit i povzbudit. Podle ní Patrik odešel právě proto, že mu na ní hodně záleží. Veronika by měla ráda jasno, a tak se rozhodne pozvat Patrika na oběd, i když si není ani trochu jistá, jestli její pozvání přijme. Blanka ji ale ubezpečí, že Patrik udělá vše pro to, aby jim společný oběd vyšel… Jaké je jejich shledání po včerejšku? Co pro oba hodně znamená? Jak se to týká i Lukáše Binara? K čemu Veronika dospěje? A k jakému zásadnímu kroku ohledně vztahu se Šárkou se odhodlá Martin?

Frantovy překvapivé plány

Anča pobaví Frantu svými pokroky při přípravě na představení, ke kterému má dělat hudební doprovod. Stále jí to nejde podle jejích představ, ovšem Frantou doporučenou improvizaci, jíž by zamaskovala chyby, ihned odmítne. Naopak ji doslova nadchne novinka, kterou pro ni Franta má… Co má Franta v plánu? Jak to ovlivní jeho život? Co je docela těžké pro Anču? Co Franta doporučí Bedřichovi? A co Bedřich rozhodně neodmítne?

Strach o mámu

Eddie pomůže Magdě s přestěhováním mámy z pečovateláku k ní domů a hned zase pádí do práce. Zdenka i Magda jsou rády, že spolu budou opět bydlet, pro obě to hodně znamená. Zdenka ale v žádném případě nechce, aby se odteď točil Magdin život kolem ní. Když za Magdou přijde vynervovaný Ota s prosbou o pomoc s Hedvikou, okamžitě změní plány, aby s ním mohla Magda odejít… Jak dopadne Otovo rande ve čtyřech? Čím šokuje Hedviku? S kým a jak stráví překvapivě večer Zdenka? Proč si o ni Magda začne dělat velkou starost? A s jaké to má následky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz