Ulice 30.10.2019 - 3763. díl - Bedřichův mejdan

Jak se občas může zvrtnout pořádná pařba s kámoši rockery? Bedřich v poslední době nepřestává překvapovat Frantu i své blízké. Jeho parťákem se překvapivě často stává Honza, s nímž si rozumí čím dál víc. Tentokrát spolu s dalšími rockery zapaří jako za mlada, když jim ležel celý svět u nohou a jejich jedinou starostí bylo, jestli mají dostatečné zásoby pití. Bedřich se tak rozjede, že udělá něco, čím docela vykolejí i Frantu, který je u něj už na ledasco zvyklý. Něco, co by do něj nyní nikdo neřekl… Jak se Bedřichovi vymkne z rukou dnešní mejdan? A jaké to bude mít následky?

Bedřich začíná řádit jako za mlada. Dnes si nenechá ujít další rockerský mejdan, i když by mohl být s malou Ladou. Honza by totiž na tenhle mejdan rád vyrazil s Jindrou, jenže tentokrát má smůlu…

Bedřich slíbí Honzovi, že jim Ladu pohlídá o víkendu, aby mohli s Jindrou něco podniknout. Večer pak spolu Bedřich s Honzou zapaří jako staří kámoši, i když byli ještě před pár měsíci na kordy kvůli Jindře. Spolu s nimi se odváže také Alice, která s nimi nakonec skončí v hospodě… Co všechno se od nich Alice dozví? Jaké překvapivé obrátky tenhle večer nabere? A na čem se Bedřich dohodne s Frantou a Ančou?

Zdenčina překvapení

Magda se hned ráno omluví mámě za včerejšek. Uvědomuje si, že to přehnala, protože o ni měla velký strach. Aby předešly dalším takovým situacím, navrhne, že si budou nechávat zprávy, kam která jde. Zdenka s tím souhlasí a taky slíbí, že si dá do peněženky lístek s kontaktem na ni. Pak jí prozradí, s kým a jak strávila včerejší večer… Jak na to Magda zareaguje? Jak si Tomáš a Zdenka užijí další setkání? Co Tomáše zarazí? Co Zdence navrhne Anča? A jak si Zdenka vystřelí z Magdy?

Lumírovy obavy

Pavel má nervy na pochodu kvůli tomu, co mu prozradil Lumír. Chce svou rodinu chránit, ale Lumír ho ujistí, že nikomu nic nehrozí. Sám si tím však není tak jistý, protože Pokladník na něj tlačí čím dál víc kvůli Denise. Ája totiž trvá na svém – chce její místo, aby se jí pomstila a zároveň si vybudovala slibnou kariéru… Z čeho má Lumír docela nahnáno? Čím Vendula nepříjemně zaskočí Květu? A jak si kupodivu padnou do noty Mário s Milošem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz