Ulice 31.10.2019 - 3764. díl - Pokladník přiostřuje

Kam až dokáže zajít vlivný lobbista, aby dosáhl svého? Opravdu jsou divoká mafiánská léta již minulostí? Na radnici začíná docela přituhovat, protože jistí lidé nejsou spokojeni s vývojem tamní situace. Chtějí jasný výsledek za každou cenu, ať po dobrém, či po zlém. Když ho není schopen zajistit Lumír, nasadí jiné, mnohem silnější páky… Co a proč hrozí Denise Mastné? Co všechno nátlak na ni to rozpoutá? A jak se k tomu postaví Lumír?

Bedřich a Alice

Franta se ráno snaží potichu vyklouznout z bytu, aby nevzbudil Bedřicha s Alicí a vyhnul se tak trapnému okamžiku, kdy je spolu vidí v posteli. Bedřicha ale nechtěně stejně probere. Ten se při pohledu na budík ihned vymrští z manželské postele, protože se mu podaří zaspat…

Alici ráno čas netlačí, zato Bedřich má honičku, protože musí na zaměřování. Při pohledu na Alici v posteli však rychle změní své plány. Klidné ráno si ti dva ale stejně příliš neužijí. Alice totiž zjistí, že někde ztratila svůj mobil… Jak ji Bedřich zachrání? Jak doplatí na svůj dobrý skutek? Proč se kvůli tomu docela zapotí i Franta? Jak Bedřich Alici bere? Byl to jen úlet, nebo se opět zamiloval? A co začne být hodně podezřelé Ondrovi? Kdo a proč Bedřicha vyhledá?

Temné výhrůžky

Vendula si ráno utahuje z Pavla, že měl pěkně divoké sny, a navíc i mluvil ze spaní. Když mu prozradí, co říkal, v Pavlovi by se krve nedořezal. Okamžitě se snaží z ožehavého tématu vybruslit, aby jí nemusel lhát do očí či prozradit Lumírovo temné tajemství. Lumír má už takhle svých starostí dost kvůli Áje a Pokladníkovi, jenž se včera vyjádřil dost jasně ohledně Denisy a jejího působení na radnici na místě tajemnice… Jak začne Pokladník řešit Denisu, která mu stojí v cestě? Jak se to dotkne i Lumíra? Z čeho mu pořádně zatrne? A jak si nečekaně padnou do noty Mário a Miloš?

Lubica vs. Vlaďka: Pokus o usmíření

Vlaďka se zastaví za Katarínou, která zůstane raději doma, aby v práci příliš nepokoušela osud. Vlaďka nechodí dlouho kolem horké kaše a Kataríně oznámí, že v pradlence končí. Víc to nehodlá pitvat, ovšem Katarína si okamžitě domyslí důvod. A rozhodně to nenechá jen tak… Co jí k tomu poví Lubica? Jak se na to dívá Matěj? A jak dopadne Lubicina snaha o usmíření s Vlaďkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz