Ulice 25.11.2019 - 3781. díl - Koho ještě má Alice?

Poznáme, kdy nám naši blízcí lžou, a kdy mluví pravdu? Bedřich se snaží říkat věci na rovinu, protože pokaždé, když lhal, obrátilo se to nakonec proti němu. Teď se sám ocitá v situaci, kdy neví, jestli mu Alice říká pravdu, jestli je k němu upřímná ve všech směrech. Jak na tom spolu doopravdy jsou? Nemá Alice ještě někoho jiného, komu dá přednost pokaždé, když se jí ozve, přestože je právě s ním? Anebo je všechno trochu jinak, a Bedřich má jen bujnou fantazii?

Na radnici to vře

Jen co se Lumír objeví v bistru, Nyklová na něj hned vyrukuje s dnešním vydáním bulváru. Na titulní stránce je fotka zmláceného Mastného s jeho vyjádřením, že se stal obětí mafie, které jde na ruku nové vedení radnice…

Lumír se snaží matku uklidnit, ale sám začíná mít docela nahnáno. Okamžitě vyrazí za Tondou na radnici, aby ho varoval a promluvil mu do duše. Znovu na něj apeluje, aby dal ruce pryč od projektu, který se snaží prosadit na radnici Pokladník. Později se sejde i s Pokladníkem, aby se pokusil zvrátit to, k čemu se schyluje v případě Mastného… Jak Lumír pochodí u Tondy? Co navrhne Pokladníkovi? S jakým výsledkem? A jak na jeho varování zareaguje Mastný?

Aliciny tajnosti

Bedřich ráno nenápadně sonduje u Franty, co má v plánu odpoledne a večer. Naznačí mu, že se má sejít s Alicí a že zřejmě skončí na chvíli i u něj doma. Franta se dovtípí, kam Bedřich míří, a hned si z něj začne utahovat. Nicméně přislíbí, že mu nechá volné pole působnosti. Bedřich se na setkání s Alicí hodně těší, ovšem to se začne vyvíjet úplně jinak, než si naplánoval… Co je více než podezřelé? Co začne Bedřichovi vrtat hlavou? Co si o tom myslí Miloš? A jak se Anče a spol. povede generálka v divadle?

Seznámení s Patrikem

Marcela se odpoledne zastaví za Veronikou s dárky z Holandska, čerstvými dojmy i novinkami, které má. Je jako vyměněná, plná energie a plánů do budoucna. Než stihnou všechno probrat, objeví se u Veroniky i Patrik, jenž se začne ihned živě zajímat o to, co Marcela dělá… Jak si Marcela sedne s Patrikem? Jak dopadne seznámení Patrika s Filipem? A k čemu se u Filipa schyluje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz