Ulice 26.11.2019 - 3782. díl - Veronika a Patrik v Loučce

Jak moc jsme svázáni s prostředím, ve kterém jsme vyrůstali a žili? Nakolik ovlivňuje naše chování, pocity, otevřenost, emoce? Patrik se opět ukáže jako pravý rytíř. Kvůli Veronice se vykašle na své pacienty a jede s ní do Loučky hasit krizovou situaci. Díky tomu se najednou ocitne v místech, kde Veronika měla dlouhá léta domov, kde to miluje, kde žila spoustu let s Martinem. Co to s Patrikem udělá? A co s Veronikou? Jak se vyvine jejich první společná noc?

Veronika se dozví špatné zprávy z Loučky, takže tam musí ihned odjet, aby zjistila rozsah škod a postarala se o nápravu. Patrik, jenž se k tomu náhodou nachomýtne, jí okamžitě nabídne svou pomoc. Kvůli ní si zruší všechny pacienty, aby jí mohl být mužskou oporou…

Veronika je za Patrikovu pomoc ráda, protože na škody v Loučce není sama. Patrik díky tomu poznává prostředí, kde měla Veronika dlouhá léta domov. Společnými silami napraví, co se dá, pak si užívají zaslouženého odpočinku. Patrik nakonec Veroniku přesvědčí, aby v Loučce zůstali i přes noc. Zatímco Veronika je v Loučce, Martin dělá pořádky doma, kde si podá Filipa kvůli škole… Jak na tom Filip ve škole doopravdy je? Jak Martin zareaguje na zprávu, že Veronika je v Loučce s Patrikem? A co se stane mezi Veronikou a Patrikem?

Ančina premiéra, Bedřichovo rozhodnutí

Miloš složil pro Bedřicha básničku pro Alici, aby u ní zabodoval. Bedřicha i Frantu ale představa, že by se tenhle Milošův kousek dostal až k Alici, spíše pobaví i vyděsí. Franta pak navrhne Bedřichovi, aby šli společně podpořit Anču do divadla na její dnešní premiéru. Miloš zalituje, že s nimi nemůže jít, což je pro ztrémovanou Anču jen dobře… Jak Anča bojuje proti trémě? Jak představení dopadne? Proč se Bedřich najednou ocitne mezi Ančou a Alicí? Které z nich dá přednost?

Výzva pro Janu

Bruno zajde povzbudit Janu do hospody, kde zápolí s tím, jak správně natočit hostům pivo. Bruno jí nabídne školení zdarma, ovšem Jana začne v tu chvíli řešit pro ni mnohem důležitější věc. Dozví se totiž, že dvě z holek, které se přidaly k jejímu trestnímu oznámení na Mareše, pořádají besedu, aby varovaly ostatní a současně jim poradily, co dělat, když se stanou obětí sexuálního obtěžování a násilí jako ony… Co si o tom myslí Bruno? Co doporučí Janě? Na čem se Jana dohodne s Elen? A jak Marcela zapadla mezi své nové spolubydlící?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz