Ulice 27.11.2019 - 3783. díl - Zdenka má stále tajemství před Tomášem

Co je ve vztahu nejdůležitější? A jak těžké je někdy přiznat pravdu těm, díky kterým jsme znovu začali naplno žít? Zdenka si užívá každé setkání s Tomášem, protože v ní nevidí pacientku s nevyléčitelnou nemocí, ale ženu, jež se mu líbí a kterou vlastně balí. Čím více to mezi nimi jiskří a čím větší plány Tomáš se Zdenkou má, tím větší starost to dělá Magdě, protože si myslí, že by máma měla být k Tomášovi upřímná. Co je už na Magdu moc? Jak na tom Zdenka doopravdy je? Co zatím tuší jen Magda? A jak se právě Zdenčina tajemství podepíší na vzájemných vztazích?

Veronika souhlasí s rozvodem

Veronika se projeví jako prvotřídní hostitelka. Ráno servíruje Patrikovi bohatou snídani přímo do postele, čímž hned rozežene všechny možné pochybnosti. Přesto je včerejšek mezi nimi. Ani jeden z nich kolem toho ale nekrouží. Okamžitě to rozčísnou, aby mezi sebou měli jasno…

Jen co se Veronika vrátí z Loučky, hned za ní zajde Blanka, aby zjistila, co všechno se v Loučce odehrálo, když za Patrika musela vzít tak narychlo jeho pacienty. Veronika ji ale zklame. K tomu, co Blanka už bere pomalu jako samozřejmost, nedošlo. Přesto se jejich vztah posunul o výrazný krok dál, což Veroniku přiměje k jednomu zásadnímu rozhodnutí… Jak to spolu mají po noci v Loučce Patrik a Veronika? K čemu se Veronika odhodlá? Co Filip prozradí Marcele? A jak doopravdy bere vztah mámy a Patrika?

Šokující novinky

Ota se sice s Hedvikou schází, ale pořád to není podle něj ono. Stále nějak neví, na čem s ní je. Dokonce začíná zvažovat společnou dovolenou, ovšem Magda pro něj má jinou radu – ať Hedviku jednoduše sbalí. Ona sama nyní prožívá vlastně hezké období, přestože raději stále drží dietu kvůli nedávným nevolnostem. Dnes se konečně dozví jejich příčnu. A ani trochu ji to nepotěší. Ke všemu ji později šokuje Tomáš svým překvapením pro Zdenku… Co je s Magdou? Čím Tomáš všem vyrazí dech? Jak se k tomu postaví Zdenka a jak ostatní?

Velká překvapení

Marcela se vrátila z Holandska plná energie. Je jako vyměněná, čehož si všimne i Filip, kterému doveze takový dárek, že mu padne brada. Čekal by cokoliv, ale tohle přeci jen ne. Marcela se postará o další překvapení i Otovi a Janě. Zatímco Marcela má ve všem jasno, Ota a Jana se v tom trochu plácají. Ota kvůli Hedvice, Jana kvůli otci, který je pro ni velkou neznámou… Jakým dárkem vyrazí Marcela dech Filipovi? Čím udiví Otu a Janu? Co Janě doporučí Bruno? K čemu se Jana nakonec odhodlá? A co Bruno udělá pro Janu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz