Ulice 28.11.2019 - 3784. díl - Jana pátrá po otci

Co pro nás znamenají rodiče? Jak důležité je znát své kořeny? Bruno by dal všechno na světě za to, kdyby jeho rodiče ještě žili, kdyby s nimi mohl být a užít si je. Nechápe Janu, diví se, že nehledá svého tátu a že se nesnaží obnovit kontakt s mámou, ať je, jaké je. Pořád to je ale máma, nejbližší člověk, kterého vlastně má. Janu tak vyhecuje, že ta se nakonec za mámou rozjede, aby zjistila, jak to s jejím tátou je… Co se Jana dozví? Co o mámě netušila? Jaká tajemství ty dvě mezi sebou mají? A jak moc si dokážou ublížit?

Jana se vypraví za mámou do Chomutova hned ráno, aniž by jí dala vědět, že je na cestě. Pro Dianu to je proto obrovské překvapení, když se Jana nečekaně objeví v její kanceláři. Přestože se ani jedna z nich nechce hádat, okamžitě to mezi nimi křísne…

Diana vezme kupodivu jako první zpátečku a udělá krok ke smíru ve chvíli, kdy se naštvaná Jana chystá odejít z máminy kanceláře a odjet rovnou nazpět do Prahy. Diana jí nabídne kávu s tím, že si mohou chvíli promluvit i u ní v práci. Jana pro ni má dvě velké novinky – jak se to vyvíjí s Marešem včetně pozvánky na dnešní besedu a taky zprávu, že se rozhodla pátrat po otci… Co se Jana dozví o otci od mámy? Jak Diana zareaguje na Janiny zprávy? Jak dopadne beseda? Jaké je opětovné shledání Marcely a Bruna? A čím se pochlubí Bára?

Krize mezi Filipem a Kristýnou

Kristýně ani Adamovi se ráno nechce z postele a do školy, ovšem Blanka je nesmlouvavá, byť bere jejich nechuť s humorem. Kristýně navrhne společné odpolední nákupy, jenže té se vůbec nechce. Od mámy si udržuje odstup, s ničím se jí už nesvěřuje, o Filipovi se s ní nehodlá bavit. Blanku to mrzí, snaží se jí vysvětlit, že Veronice nic neprozradila. Ovšem Kristýna jí šanci k usmíření nedá… Jak na tom nyní jsou Kristýna a Filip? Co vadí Filipovi nejvíc? Co poradí nešťastné Kristýně Petra? A jaké plány má Blanka na Vánoce? Na čem se dohodnou s Evženem?

Zdenčino přiznání

U Magdy je trochu dusno hned po ránu, když Zdenka zmíní, že se dnes chystá do ústavu kvůli práci, kterou jí tam Tomáš domluvil. Zdenka totiž uvažuje, že by ji vzala, což je pro Magdu něco nepředstavitelného. Naopak by byla ráda, kdyby máma řekla celou pravdu Tomášovi. O tom však nechce ani slyšet Zdenka. I když mají tak odlišný pohled na věc, hádat se nechtějí. Magda se snaží na mámu netlačit, má pro ni svým způsobem pochopení… Na čem se domluví? Čím potěší Magdu Eddie? K čemu se nakonec Zdenka přizná? Co už Magda nevydýchá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz