Ulice 29.11.2019 - 3785. díl - Nepovedená oslava narozenin

Jaký nečekaný směr může nabrat oslava narozenin, od které si slibujeme mnohem víc než ostatní? A co dokáže ranit víc než obrovské zklamání a potupa před ostatními? Zasvěcení spolužáci už nějaký ten pátek řeší vztah Kristýny a Filipa, což těm dvěma moc nepřidá. Když se navíc kluci dostanou trochu do nálady, zábrany najednou opadnou. Bohužel tak dojde i na věci, jež by někteří z nich za jiných okolností neudělali a jež se týkají právě vztahu Filipa a Kristýny… Co se semele na narozeninové oslavě? A co to udělá se vzájemnými vztahy všech zúčastněných?

Kristýna je po ránu opět hodně přešlá. U snídaně se s nikým nebaví, jen oznámí to nejnutnější. Blanka, Adam ani Evžen do toho nešťourají, všem však dělá starost. Blanka začíná řešit také Vánoce, které by ráda strávila v rodinném kruhu spolu s Peškovými a Evženem. Jenže právě u strejdy nečekaně narazí…

Jakmile Blanka pozve strejdu i Amálii na Vánoce na mámin statek, Vlastimil Pešek jí dá najevo, že pokud tam bude i Jolana, ať s ním nepočítají. Mariin vztah s Jolanou nebere, podle něj na sebe Marie jen potřebuje za každou cenu strhnout pozornost. Hodně krušné chvilky čekají odpoledne také Kristýnu, která se na Petřině oslavě opět setká s Filipem. Přestože se pokusí o usmíření, vyhrotí se to mezi nimi ještě víc… Jak bere mámin vztah s Jolanou Blanka? Co se stane mezi Kristýnou a Filipem? Jak se mezi ně vloží Filipovi kámoši? Proč se Kristýna zhroutí?

Pravda pro Tomáše

Eddie probírá s Magdou mámu, která se jí od včerejška neozvala. Eddie si myslí, že Zdenka je na Magdu naštvaná, ale Magda to tak černě nevidí. Větší starost jí dělá mámino rozhodnutí začít pracovat jako recepční v Tomášově ústavu. Eddie by nejraději řekl Tomášovi celou pravdu sám, ovšem to Magda nechce. Jen co Magda přijde po škole domů, pokusí se s mámou znovu o Tomášovi i práci v ústavu promluvit… Jak na Magdino naléhání zareaguje Zdenka? O jaké překvapení se jim postará Tomáš tentokrát? Proč se mu nakonec Zdenka přizná, jak to s ní je doopravdy? A co na to Tomáš?

Nečekaná návštěva

Máru nepříjemně zaskočí, co všechno musí kvůli adopci Vojty absolvovat. Kromě vyplňování nejrůznější dotazníků a návštěvy sociálky u nich doma čeká pohovor s úřednicí také jejich blízké, což je podle Máry už přehnané. Rád by je na to předem upozornil, ale Karla má za to, že je to zbytečné. Vidí za tím jen úředničinu, nic víc. Přesto i ji docela zaskočí nečekaná návštěva v podobě Luboše a Arnošta v době, kdy jim hrozí také kontrola ze sociálky… Jak dopadne seznámení Arnošta a Vojty? Jaké plány má Luboš? A čeho se obává Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz