Ulice 4.12.2019 - 3788. díl - Lubica zasahuje

Co zažívají novopečení rodiče, kteří se strachují o život a zdraví svého dítěte? Nakolik je to změní? A jak je dokáže v těchto náročných chvílích podpořit jejich okolí? Matěj a Katarína si nyní procházejí hodně těžkým obdobím. Netroufají si plánovat budoucnost, neví, co bude. Dělají si starost o syna, jenž přišel na svět o několik týdnů dříve. Aby toho nebylo málo, blízcí mají obavy i o Katarínu, která je jako vyměněná. A právě když je nejhůř, vezme to do svých rukou Lubica, jež opět všechny překvapí… Co Lubica udělá? Co je s Katarínou? Jak na tom je po předčasném porodu ona a jak miminko? A jak Matěje změní otcovství?

Matěj je ráno opět v porodnici za Vincentem, tentokrát i s doprovodem, který mu dělá táta. Čas strávený se synem Matěje nabíjí, ovšem Tomášovi neujde, že je jinak docela vyčerpaný. Matěj to přizná jemu a stejně tak později i Lubici, která je nyní cennou oporou jemu i Kataríně…

Katarína i nadále odmítá za synem jezdit, což Matěje docela znepokojuje. Podle Tomáše ale nemá smysl na Katarínu nějak tlačit, protože by to mohlo být pak ještě horší. Katarínin stav dělá starost i Lubici, jež se ji snaží postavit na nohy. Jen co se ale dotkne její citlivé struny, Katarína se úplně sesype… Co se děje s Katarínou? Jak velkou oporou je Lubica jí i Matějovi? Jak, s kým a s jakými následky Matěj konečně zapije svého syna? A jak se v pradlence blýskne Dušan?

Bedřichův návrh

Bedřichovi se vše rozleží v hlavě a s Danem se přeci jen sejde. Ten předpokládá, že mu Bedřich vysází na ruku požadovaný obnos, ovšem Bedřich pro něj má jiný návrh. Nabídne mu, že si u nich v dílně může peníze vydělat. Dan s něčím takovým ovšem nepočítá, a tak začne na Bedřicha tlačit, že peníze potřebuje co nejdříve… Jak se k tomu Bedřich postaví? Co si o Danovi myslí Bedřich, a co Franta? Jaké těžkosti řeší Anča? A co Franta plánuje těsně před svátky? A čím Bedřicha opět překvapí Dan?

Máriův stream

Vendula si dává maximálně záležet na tom, aby byli zákazníci v bistru spokojení a rádi se do něj vraceli. Vymýšlí neustále novou nabídku i nejrůznější promo akce, aby si vytvořila stálou klientelu. Napadne ji i speciální akce na Mikuláše, což všichni hodně ocení. Nečekaně však zaboduje už dnes Mário, díky kterému se věhlas bistra začne šířit po internetu… Co Mário udělá? Co Vendula vymyslí na Mikuláše? A jaké nebezpečí začne hrozit nečekaně Lumírovi i celé jeho rodině?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz