Ulice 12.12.2019 - 3794. díl - Vyznání Zdence

Umíme si užívat přítomného okamžiku i každého dne, který nám byl dán, bez ohledu na to, v jak svízelné situaci se nacházíme? Zdenka se o to snaží, přestože je to pro ni vzhledem k její diagnóze občas hodně těžké. Ví, co ji čeká, naučila se s tím žít, ale rozhodně nerezignovala. Chce být šťastná, podnikat věci, které se mohou zdát i hodně bláznivé. Teď navíc zjistí, že na to nemusí být sama, že i ona může poznat lásku… Co je nejkrásnějším dárkem, jaký si člověk může o adventu přát? Jaké vyznání Zdenku dojme pomalu k slzám?

Ukradené peníze

Filipova partička přijde do školy o něco dříve, aby nepozorovaně vrátila peníze, které si včera vzala z pokladničky. K velkému údivu kluků ale pokladničku ve třídě nenajdou. Zatímco Standa by se šel nejraději hned přiznat a co nejdříve vše vyžehlil, ostatním se za třídním ani trochu nechce…

Otovi dělá situace ve třídě těžkou hlavu. Magdě se svěří, že v pokladně našel o pět set méně, než kolik bylo při bazaru vybráno. Oba se shodnou, že je to hodně přes čáru. Naštvaný Ota to začne okamžitě řešit před celu třídou, což kluky moc nepotěší. Samotná Magda má taky o čem přemýšlet. Její máma totiž do rána zapomene, že si nějaký zájezd na Vánoce objednala. Magdu tím postaví před docela velké dilema… Jak Ota zatočí s kluky? Jak se k tomu postaví celá třída? Jak se Magda rozhodne ohledně mámy a Vánoc? A čím Zdence vyrazí dech Tomáš?

Dianina druhá tvář

Jana jde do práce brzy ráno, aby stihla před otevřením uklidit. Marcela jí ještě před tím promluví do duše, aby konečně zkusila nějaký konkurz a vrátila se ke své profesi, jenže Jana nevěří, že by jí to nyní mohlo vyjít. Chvíli poté, co Jana odejde do práce, objeví se její máma. Za Janou se jí do hospody moc nechce, takže ji Marcela nakonec pozve k nim domů na kávu. Díky tomu se dozví věci, které Jana o mámě netuší… S čím se Diana svěří Marcele? Čím dceru později překvapí? A co jí prozradí ohledně jejího otce?

Pohroma Miloš

Jarda se zastaví za Bedřichem s čerstvými novinkami z Německa. Zatímco on sám je jen vítá, Bedřich se už nyní hrozí, co je již brzy čeká. Jardu ale momentálně zajímá více Bedřichův vztah s Alicí. Ostatně není sám. Také Miloš dychtí po informacích o Alici. Dokonce zatouží osobně ji poznat… Čeho se Bedřich obává? Před čím ho varuje Jarda? A co je Bedřichovi i Frantovi docela podezřelé?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz