Ulice 20.12.2019 - 3800. díl - Vánoce Karly, Máry a Vojty

Jak splnit dětská přání, která se zpočátku zdají jako nesplnitelná? O Vánocích se přeci dějí zázraky, proto i Karla a Mára udělají vše pro to, aby jeden takový malý zázrak zažil také Vojta. Pomohou jim s tím jejich blízcí, kteří už berou Vojtu jako vlastního a snesli by mu modré z nebe. Právě díky nim zažijí Karla a Mára nejkrásnější Vánoce, i když Štědrý den je až za pár dní. U nich se ale naděluje již dnes. Dokonce dojde i na malý vánoční zázrak… Jaké přání se splní Vojtovi? Co je pro Karlu a Máru víc než všechny dárky světa? Kdo jim s vánočním zázrakem pro Vojtu pomůže? A co hrozí Věrce, která si urputně stojí za svým?

Matěj a Barcelona

Katarína je tou nejšťastnější mámou na světě. Zase se jí vrátila její jiskra, opět to je ta stará Katarína, která dokáže Matěje překvapit i ve chvíli, kdy to ani v nejmenším nečeká. Tentokrát Katarína otevře bez předchozího varování téma Barcelona…

Matěj považuje kapitolu s názvem Barcelona za uzavřenou. Šéf potřebuje, aby se tam přestěhoval co nejdříve, ale vzhledem k tomu, čím si nyní prošli s Katarínou a malým Vincentem, to Matěj považuje za naprosto nereálné. Katarína to však tak černě nevidí, neboť ví, jak moc se tam Matěj těšil. Proto vymyslí něco, co Matěje hodně překvapí… Co Katarína navrhne Matějovi? Jak si to představuje dál? Co na to Matěj? Jací dědové jsou Tomáš a Václav? A čím Katarína nanovo šokuje Matěje?

Překvapivé přiznání

U Blanky toho nikdo moc nenaspí. Malá Klárka proplakala celou noc, takže všichni jsou po ránu jako mátohy. Evžen se navíc stále snaží popasovat s novinkou, kterou jim včera oznámila Adriana. Podle něj je jediný důvod, proč něco takového udělala – určitě je nějak vážně nemocná. Jen co Adriana vstane, okamžitě se jí na to zeptá. A ta ho znovu rozhodí zprávou, kterou ani v nejmenším nečeká… Co Adriana prozradí tátovi? Jak to Evžen vezme? Jak později její děda s Amálií? Co provede Mastný Blance? Čím všechny potěší Jolana? A jak na to zareaguje Vlastimil Pešek?

Splněná přání

U Karly a Máry panuje rodinná pohoda. Opět mají u sebe u Vojtu, se kterým si Mára dává závody na autodráze. V zápalu hry ani jeden z nich nepostřehne, že Karla najednou pořádně znervózní a snaží se co nejdříve zmizet z bytu pod průhlednou záminkou. Až když se Karla po chvilce vrátí, Márovi dojde, že se něco děje. Karla to před Vojtou nerozebírá, ovšem jakmile s Márou osamí, oznámí mu, jakému maléru jen o vlásek unikli… Co se děje? Proč Karla, Mára a Vojta vzápětí z bytu odejdou? Jaké překvapení si pro ně přichystají Arnošt, Luboš a Bruno? A jaký dárek je pro Karlu a Máru tím nejkrásnějším, i když Vánoce budou až za pár dní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz