Ulice 4592. díl -

Vztahy otců a dcer bývají často plné nedorozumění. Tátové se snaží své holky chránit, byť občas hodně nešťastně, a dcery zase nedokážou s otci mluvit otevřeně o intimních věcech, mezi které často počítají i nemoci. Podobně jsou na tom také Luděk a Kristýna. Ta tátovi spoustu věcí neříká, protože jí je předem jasné, jak by zareagoval, třeba i ohledně jejích terapií s Julií. Dokonce se ho dosud ani nezeptala na rodinnou anamnézu. Nyní se ji dozví. A bude hodně překvapená nejen tátovou upřímnou zpovědí, ale i tím, co jí prozradí... Co Luděk až dosud tajil před svými blízkými? A co ho přiměje odhalit překvapivé pravdy?

Kristýna už několik týdnů bojuje s panickými atakami. Ačkoliv jí v její léčbě pomáhá terapeutka Julie Papežová, má Kristýna obavy. Nyní se s nimi svěří Blance. Co Kristýna prozradí? A co si Evžen myslí o terapeutce Julii?

Žofka prožívá velmi těžké období. Rozvod rodičů a neustupující tlak ze strany její matky ji dohnaly k tomu, aby začala se sebepoškozováním. Michal společně se Svatkou si pochopitelně dělají o Žofku starost. Chtějí jí pomoct, jenže ona se jim pokouší vyhýbat.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice