Ulice 4487. díl -

Rodiče jsou občas schopni čehokoliv pro blaho svých dětí. Nejinak je tomu také v případě Lumíra Nykla a Tondy Hložánka, otců, kteří jsou na své ratolesti náležitě hrdí, byť jim svým specifickým jednáním občas docela slušně zatápějí, samozřejmě v dobrém. Také tentokrát se ti dva vyznamenají tak, že by se Jirka Hložánek nejraději na místě propadl do země. Jeho táta se totiž rozhodne, že ho dá dohromady s Martinou, Kateřininou dcerou. V Lumírovi Tonda získá cenného komplice, a tak může dohazování začít s plnou parádou. O tom, že z toho kouká další pořádný rodinný trapas, asi netřeba pochybovat... Co Tonda s Lumírem zase vyvedou? A jak to vezmou Jirka a Martina, které ti dva dostanou do docela prekérní situace?

Kristýna má koučku Julii Papežovou ráda. Věří, že pouze s její pomocí porazí panické ataky. Konečně s ní také může pokračovat v terapiích. Když rodičům oznámila, že už nebere léky, situaci to trochu zkomplikovalo. Jak se do toho Julie zapojí?

Jirka Herman si myslel, že má od novináře Tomáška pokoj. Právě on se ale nyní znovu objeví na scéně s tím, že si s ním chce domluvit schůzku. Z jakého důvodu? A kývne Herman na tuhle nabídku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice