Ulice 1.9.2023 - 4530. díl

Ve školách finišují přípravy na začátek školního roku. Všichni se snaží, aby i letošní start proběhl naprosto hladce. O to se jedná také ředitelce Magdě, která toho má až nad hlavu, i jejím podřízeným. Prokop i Eddie se jí snaží být oporou, jenže u Prokopa zároveň převládá hořkost z toho, jak to spolu s Magdou nyní mají. Pořád o ni stojí, ovšem Eddie mu teď stojí v cestě. Když Prokop navíc nabude dojmu, že se u Magdy ocitl tak trochu na vedlejší koleji i v pracovních záležitostech, už se prostě neudrží a začne to s horkou hlavou řešit... Co Prokop udělá? A jak ho nyní bere Magda?

Karle nedá Márova nová známost spát a ráda by se o Sylvě něco dozvěděla. K její smůle se bohužel dozví víc, než by asi sama chtěla. Ke všemu se s Márovou novou známostí potká brzy ráno ve dveřích domu, ve kterém je jejich byt, v němž se nyní střídají v péči o malé syny. Jak Karla tohle nečekané setkání ustojí?

Ve školách finišují přípravy na začátek školního roku. Všichni se snaží, aby i letošní start proběhl naprosto hladce. O to jde také ředitelce Magdě, která toho má až nad hlavu, a jejím podřízeným. Prokop i Eddie se jí snaží být oporou, jenže u Prokopa zároveň převládá hořkost z toho, jak to spolu s Magdou nyní mají. S čím se Prokop svěří Otíkovi?

Prokopovi Magda chybí. Uvědomil si, že udělal chybu, když ji nechal být, a tak se to snaží napravit. Bohužel mu zatím jeho plán nevychází tak, jak by si přál. Co vymyslí, aby mohl s Magdou být o samotě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice