Ulice 4533. díl -

Delší pobyt v nemocnici se může neblaze podepsat na psychice pacientů. To se bohužel stane i Vilmě Nyklové, o kterou si začnou její blízcí dělat velké starosti. Z rázné i svérázné hlavy rodiny je najednou hromádka neštěstí, která už přestává věřit, že se vrátí ze špitálu domů, a ztrácí zájem o své okolí. Rodina a přátelé ji v tom však nenechají. Udělají vše pro to, aby se jí ulevilo... Jak ji chtějí její blízcí vrátit nazpět do života? Co vytrhne babi Nyklovou z její letargie? A jak na tom je Lumírova matka po zdravotní stránce?

Delší pobyt v nemocnici se může neblaze podepsat na psychice pacientů. To se bohužel stane i Vilmě Nyklové, o kterou si začnou její blízcí dělat velké starosti. Z rázné i svérázné hlavy rodiny je najednou hromádka neštěstí, která už přestává věřit, že se vrátí ze špitálu domů.

Monika vzbudí svým návratem do Ulice rozruch. Každého samozřejmě bude zajímat, jak dlouho zůstane doma. A také nedá spát Márovi, který ji rád uvidí. Jak dopadne jejich schůzka? Mára si po rozchodu s Karlou užívá života jako dříve. Dokonce se rozhodl kontaktovat kamarádku Radku, která je jeho expřítelkyní. Jaké bude jejich setkání po letech? A co bude nejen pro Máru docela šok?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice