Ulice 8.9.2023 - 4535. díl

Odhalení soupeřovy slabiny může rozhodnout vývoj další bitvy nebo celé války. Pokusí se o to také Kristýna, která se rozhodla otevřít oči všem Juliiným klientkám. Nechce, aby dopadly jako ona sama nebo ještě hůř, aby si sáhly na život či skončily na mizině. Podle ní je Julie jen obyčejná ezošmejdka, která ze svých klientů šikovně tahá peníze. Kristýna se proto rozhodne vyhledat a oslovit člověka, jenž má k Julii velmi blízko a zná ji jako nikdo jiný... Na koho se Kristýna zaměří? A s jakým výsledkem?

Kristýna pokračuje dál v tažení proti Julii. Nechce, aby se ostatní klientky dostaly do stejné situace jako ona. Kristýna se proto rozhodne najít největší slabinu Julie. Podaří se jí nad ní konečně vyzrát?

Valerii na Šimonovi záleží. Když on dostane trest za to, co společně provedli, rozhodne se přijít k němu domů a promluvit si s Hynkem i Gábinou.

Vanda už je nějaký čas v Rakousku, kde si vydělává peníze na splácení dluhů. A jak to tak vypadá, daří se jí dobře. Jolaně totiž přijde nemalá částka na účet. Co jí ale bude podezřelé?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice