Ulice 4549. díl -

Člověk si obvykle myslí, že má minulost vyřešenou, zvláště když za ní udělá tlustou čáru a rozhodne se začít znovu. Jenže minulost se mu občas znovu sama připomene svými stíny, které mohou být i hodně temné. Do této situace se nyní dostane také Evžen Šmýd, aniž by do poslední chvíle tušil, jaká hrozba kolem něj obchází. Dnes se na něj totiž začne až příliš okatě vyptávat charismatická žena v podání Adély Gondíkové, která o sobě tvrdí, že je jeho stará známá. To je ale jen část pravdy... Co všechno dotyčná podnikne, aby se s Evženem setkala? Co na ní bude podezřelé? A jaké tajemství z minulosti s sebou přináší? Evžen Šmýd udělal za svou minulostí tlustou čáru a začal úplně nový život. Přesto ho stíny minulosti občas doženou. Začne se na něj vyptávat charismatická žena v podání Adély Gondíkové, která o sobě tvrdí, že je jeho stará známá.  To je ale jen část pravdy.

Lumír se rozhodl vzít Vilmu z nemocnice domů. Pečovat se o ni snaží celá rodině. A to včetně Kateřiny. Vilma ale nespolupracuje a vybíjí si na ní své frustrace, nechce jíst, odmítá si od ní nechat pomoct. Nyní to dokonce zajde tak daleko, že i Kateřině povolí nervy...

Nepřijít do práce a ještě kvůli tomu, že to člověk přehnal s alkoholem. není zrovna dobrá výmluva. Miloš se snaží Vítka obměkčit, ale pláče na špatném hrobě. Vítek už má po krk Milošových eskapád, které se do toho všeho týkají Duška. Proč je na tom Miloš tak špatně, že přešel z piva na něco mírnějšího?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice