Ulice 4562. díl -

Stačí souhra náhod, aby vzniklo nedorozumění, které se neblaze podepíše na vzájemných vztazích. Jenže jak potom z toho ven? Čekat, až ten druhý vychladne? Martina na to tak trochu spoléhá. Nyní však zjišťuje, že v případě Jirky Hložánka přestřelila mnohem víc, než sama tušila. Z její strany šlo o nevinný žert i pokus dát Jirkovi trochu za vyučenou. Teď se ale ukazuje, že Jirka to tak nevzal, že to, co se stalo, se ho opravdu dotklo. A tak se Martina rozhodne využít první příležitosti, jež se jí naskytne, aby si s Jirkou vše vyříkali a bylo to mezi nimi zase jako dřív. Jak její usmiřovací mise dopadne? A kdo se mezi ni a Jirku nečekaně vloží? Martina se nepohodla s Jirkou. Když ho potká na ulici, zjistí, že se jí vyhýbá. Rozhodne se s tím něco dělat. Vyrazí za ním na radnici, aby si s ním o tom promluvila. Co jí právě on řekne? Jirka Hložánek doufal, že se mu podaří získat srdce Martiny Dubovské. Přestože věděl, že ona vztah nechce, nehodlal se vzdát bez boje. Jenže nyní mu došlo, že i přes veškerou snahu jsou jeho šance nulové. Začne se proto raději Martině vyhýbat.

Vojta je sice ještě malý, ale všímá si toho, co se kolem něj děje. Ví, že se Mára vídá s Monikou. Zajímalo by ho, jak to mezi nimi je. Na jakou překvapivou věc se zeptá Moniky? Karla je po víkendu zle. Do role léčitele se pasuje starší syn Vojta. Dokonce zajde i nakoupit. Během cesty domů narazí na Moniku, kterou informuje o celé situaci. Ona následně dostane skvělý nápad. Jaký?

Metody některých učitelů mohou být za hranou nejen pro studenty, ale také pro další učitele. Ota zajde za Magdou kvůli incidentu se Soňou a jejímu přístupu k měření. Situace je napjatá. Magda to samozřejmě nehodlá nechat jen tak. O co Soňu poprosí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice