Ulice 20.10.2023 - 4565. díl

Do jaké míry zapojit dospívající dítě do chodu domácnosti? Názory rodičů i jednotlivých rodin se hodně liší. Neshodnou se na tom ani Gábina s Dášou a Hynkem, kteří se dostali do svízelné situace, a tak nyní potřebují, aby jim Šimon pomáhal s malým Tomem. Podle Gábiny si ale chtějí ze Šimona udělat chůvu, s čímž ona kategoricky nesouhlasí. Jaká je pravda? Co jí k tomu řekne Dáša, kvůli níž se celá tato kauza rozjede, a co Hynek, jenž kvůli tomu opět vidí rudě? A jak to bere samotný Šimon, kterého se to týká nejvíc?

Hynkova současná partnerka Dáša dostala v práci větší úvazek, což přinese jednu nepříjemnou komplikaci. Trn z paty jí může vytrhnout Šimon, který by pomáhal s malým Tomem. To se ale nelíbí Gábině, která má pocit, že si chtějí ze Šimona udělat chůvu. Proto se Gábina rozhodne potkat s Dášou bez Hynka a vše si vyříkat. Jaké proběhne jejich setkání? A co Gábinu překvapí?

Vanda doufá, že jí dá Luděk další šanci, i když si ostatní myslí, že je tento boj předem prohraný. Vanda se ale nehodlá vzdát, takže vyrazí za Luďkem do ordinace. Co udělá pro to, aby ji vyslechl? A proč setkání skončí kolapsem Vandy? Získat zpět důvěru a lásku zhrzeného člověka je občas boj s větrnými mlýny. V případě Vandy a Luďka to všichni považují za boj předem prohraný. Jenže Vanda se nehodlá vzdát. Luďka stále miluje a je si jistá, že patří k sobě, a tak udělá vše možné i nemožné, aby ho o tom opět přesvědčila. Dokonce kvůli němu nepřijala pracovní nabídku, která by jí hodně pomohla. O jakou nabídku šlo?

Když se Vítek dozvěděl, co se stalo mezi Ivou a Duškem, tak se pořádně naštval. Rozhodl se proto celou situaci vyřešit. Sejde se s Duškem v hospodě a rozhodně ho nebude šetřit. Dokonce si pro něj přichystá i odvetu. Jakou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice