Ulice 4567. díl -

Rodinu a nejbližší bereme jako samozřejmost, takže občas zapomeneme, koho vedle sebe máme, jak skvělí lidé a partneři to jsou. Takové procitnutí nyní zažijí i Klímovi, jejichž manželstvím trochu otřásla Ivina aférka s Robertem Duškem. Přestože k ničemu nedošlo a Iva to vůbec nechtěla rozmazávat, nakonec se kvůli tomu semlelo tolik věcí, že to poznamenalo Ivin vztah s Vítkem, který najednou začal o své ženě pochybovat. A právě Robert Dušek se znovu stane katalyzátorem ve vztahu Klímových. Díky němu si oba uvědomí, co v tom druhém vlastně mají... Čím Dušek namíchne Ivu? A jak se právě tenhle jeho čin promítne do jejího manželství s Vítkem? Manželstvím Ivy a Vítka lehce otřásla Ivina aférka s Robertem Duškem. Přestože k ničemu nedošlo a Iva to vůbec nechtěla rozmazávat, nakonec se kvůli tomu semlelo tolik věcí, že to poznamenalo Ivin vztah s Vítkem, který najednou začal o své ženě pochybovat. A právě Robert Dušek se znovu stane katalyzátorem ve vztahu Klímových. Čím Dušek namíchne Ivu?

Mára už nějakou dobu randí s Monikou. Po jejím návratu navázali tam, kde před lety skončili. Ačkoliv jejich vztah nebyl definován, Mára začne trochu tápat. Monika si totiž stále žije vlastním životem. Nemá zapotřebí Márovi všechno říkat a předem se na všem domlouvat, jak je Mára zvyklý z manželství a vztahu s Karlou. O to víc ho nyní rozhodí, když u Moniky nečekaně narazí na sympatického, přátelského Maťa. Mára oznámil Věrce, že chodí momentálně s Monikou. Od té doby jí toto přiznání leží v žaludku a nedokáže pochopit, proč jí to Mára řekl. Podle Věrky to nebylo jen tak. Co si o tom myslí? A jak se jí Luboš pokusí uklidnit?

Iva je vzteky bez sebe. Poté, co se Vítek opil s Duškem, na Ivu prasklo několik věcí, které se její muž neměl dozvědět. Iva z toho všeho viní Duška, ale podle něj v tom jeli společně a není tak nevinná, jak si myslí. Z čeho všeho ho Iva obviní? A co jí Dušek vytkne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice