Ulice 27.10.2023 - 4570. díl

Není nad dobré sousedské vztahy, zvláště mezi starousedlíky, kteří už mají leccos za sebou a navzájem se velmi dobře znají. Své by o tom mohli vyprávět také Vilma Nyklová a Vlastimil Pešek. Byly doby, kdy Lumírova matka byla pro pana Peška jen babou Nyklovou a drbnou první třídy, jíž se raději obloukem vyhýbal, zejména v době, kdy na něj měla i políčeno. To všechno už odvál čas. Nyní se rádi vidí a dokážou se navzájem podržet v horších časech. Když se Vlastimil Pešek dozví od Lumíra, jak na tom jeho matka je, rozhode se ji navštívit, trochu ji povzbudit a nabídnout pomoc prostřednictvím svého "rodopéda." Jak tohle úsměvné setkání dopadne? S čím se později svěří Lumír panu Peškovi, Miloši a Františkovi v hospodě? Vlastimil Pešek si všiml, jak na tom Vilma po úrazu je, a rád by jí pomohl. Nabídne Lumírovi, že by Vilmě zapůjčil svůj rotoped, kterému říká rotopédo, aby na něm mohla cvičit. A Lumírovi se tento nápad zamlouvá. Souhlasila by s ním i Vilma? A na co ho Vlasta upozorní?

Martina se rozhodla postavit svým strachům. Dokonce si napíše seznam výzev, které chce splnit. Jednou z nich je také jízda na kole. Jak to Martině půjde?

Luděk narazil v kavárně na Hanu, které se udělalo špatně. Díky tomu se také dozvěděl, že má Hana Parkinsonovu chorobu, o které Evžen neměl ani ponětí. A ten teď zjistí pravdu. Jak na to zareaguje?

Milošek tak dlouho pátral po dobrotách, které podle něj schovává Miloš ve Františkově skříni, až na ně narazil. Při činu ho ale opět přistihne Eva, která se nestačí divit. Čeho se obává?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice