Ulice 4576. díl -

Z prkotiny se občas stane kauza nečekaných rozměrů, protože každý ze zúčastněných vnímá situaci jinak. To se potvrdí i Magdě, která musí na gymnáziu řešit vedle svých povinností jednu zdánlivě banální záležitost – ztrátu Soniných stopek. Soňa to totiž nemíní nechat být, neboť jí jde o princip. Myslí si, že ji někdo záměrně okradl, takže hodlá viníka vypátrat a potrestat. Proto se jí ani trochu nelíbí přístup Magdy, jež by nad tím nejraději mávla rukou. Soňa navíc záhy nabude dojmu, že Magda viníka zná, a dokonce ho kryje... Co všechno se semele na škole kvůli Soniným zatoulaným stopkám? Koho a proč bude Soňa podezřívat z jejich krádeže? Soňa stále neúspěšně pátrá po svých ztracených stopkách. Dokonce kvůli tomu zajde za Magdou do kabinetu. Kromě stopek však Soňu zajímají i jiné věci.

Ačkoliv zdravotní stav Vilmy Nyklové se zlepšuje, záhy si o ni budou dělat Lumír, Vendula a Mário obavy, když najednou zmizí. Jak dopadne pátrací akce?

Ačkoliv má Mára za sebou už pár nezávazných vztahů, s Monikou, která se po letech vrátila z Afriky, je to jiné. Zatímco ona je ráda za to, jak to mají, on by se posunu v jejich vztahu nebránil. Ke všemu jeho máma Věrka si celou situaci s Monikou vyloží po svém. A je z toho pořádný malér. Vše se totiž dostane až k Monice. Jaké proběhne její setkání s Márou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice