Ulice 4578. díl -

Kdy má ještě smysl bojovat o záchranu manželství? A za jakou cenu? Vanda má v tomhle jasno. S Luďkem k sobě prostě patří. Ona ho stále miluje, stojí o něj, takže ho musí přesvědčit, že je to vzájemné. Přestože jí i máma radí, aby se před ním tak neponižovala a nedolézala za ním, je to zbytečné. Vanda si nedá říct. Naopak své úsilí ještě zintenzivní. Za Luďkem se vypraví dokonce i k němu domů... Proč? Jak do svého boje zatáhne i Blanku a Evžena? A s jakým výsledkem? Vanda se stále nevzdává naděje, že by se s Luďkem dala dohromady. A je kvůli tomu schopná čehokoliv. Dokonce se ozve někomu, komu ještě před svým odjezdem do Rakouska nemohla pomalu přijít na jméno. Koho požádá o setkání? A jak ta dotyčná osoba na to zareaguje? Vanda narazí s Jolanou na Luďka a Evžena, kteří byli společně v kavárně. Je v šoku z toho, že se spolu najednou baví, ale využije příležitosti, jak se zase k Luďkovi dostat blíž. Jenže ten s ní ztratil trpělivost už dávno. Co ho naštve? A proč bude Jolana naštvaná na Vandu? Problémy ve vztahu Luďka s Vandou řeší i jejich okolí. Přece jenom nikomu neušlo, co se mezi nimi stalo a jak to spolu mají teď. Zatímco Vanda chce vztah napravit, Luděk směřuje k rozvodu. A řekne Evženovi i další věci, se kterými by se mu dřív jen tak nesvěřil...

František už nějakou dobu bydlí s Evou a Milošem. O tom, že je to občas s nimi náročné, není pochyb, jenže všeho moc škodí. Ti dva ho totiž neustále zatahují do svých rozepří. Jenže i on má pouze jedny nervy, a tak není divu, že mu již brzy povolí.

František opět přijel z Amsterdamu domů, aby tu chvíli strávil čas. A v bistru, kam si zajde na jídlo, rovnou narazí na Báru s Brunem, což pro něj nebude úplně příjemné. Jak setkání zvládne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice