Ulice 4588. díl -

Člověk by měl dostat druhou šanci, pokud se ze svých chyb dostatečně poučil. To je nyní i hlavní krédo Vandy, jež se snaží Luďka všemožně přesvědčit, že se změnila a že by ji měl vzít konečně na milost. Nepochybuje totiž o tom, že s Luďkem k sobě patří, že mu na ní stále záleží. To, co ostatní považují za konec jejich manželství, má ona sama jen za menší momentální krizi. Za Luďkem pořád chodí pod nejrůznějšími záminkami, například kvůli práci. A jak se zdá, její urputnost začíná přinášet ovoce... Co je pro Vandu velkým povzbuzením, že se vše začíná obracet k lepšímu? Podobné problémy mohou spojit i ty největší nepřítele. To platí například v případě Luďka a Evžena, kteří si dlouhá leta nemohli přijít na jméno. Jenže nyní mají jedno společné téma - bývalé partnerky. V případě Evžena se ale s návratem Hany vrátily také drsné vzpomínky, které v něm vzbuzují chuť se znovu napít. Blanka necítí na rozdíl od Evžena vůči Haně tolik zášti, a proto ji navštíví v nemocnici, když zjistí, že měla autonehodu. Hana se jí svěří s tím, co se jí stalo. A také ji překvapí, jak se k ní Blanka chová. Položí jí ale důležitou otázku. Jakou? A jak na ni Blanka odpoví?

Žofka stále doučuje Michala, který to trošku bere jinak, než by si jeho rodiče představovali. Michal učivo rovnou používá do příkladů ze života, které zahrnují Žofku. Co tajně provádí? A co nečekali?

Šimon se nakonec Gábině s Hynkem přiznal a řekl jim o výletě na komín. To samozřejmě způsobilo nepříjemnosti a ještě není konec. Hynek chce totiž nastolit Šimonovi přísný režim. Doufá, že s ním bude Gábina souhlasit, ale opět se nepohodnou. Jaký trest Hynek požaduje? A co se na tom Gábině nelíbí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice