Ulice 4592. díl -

Vzájemné vyznání lásky může být docela problém, pokud člověk neví, jak to ten druhý má, a navíc je i dost ostýchavý. Pak nezbývá nic jiného, než aby se do toho vložili přátelé dotyčných a k prvnímu kroku je doslova dokopali. V případě Martiny a Jirky bude bohatě stačit jedna velká dámská jízda, kdy padnou veškeré zábrany. Nejrůznější následky tohoto mejdanu na sebe samozřejmě nenechají v následujících dnech čekat... Příběh jako z romantické komedie prožijí tento týden nejen Jirka a Martina, ale spolu s nimi i jejich blízcí. Dočkají se konečně všichni happy endu? Martina uspořádá dámskou jízdu, na kterou pozve Vendulu s Ájou. Protože holky nevynechají alkohol, padnou veškeré zábrany. Vliv to bude mít především na vztah Martiny s Jirkou. Co se stane? Martina a Jirka kolem sebe stále krouží, ale ani jeden z nich se nemá k prvnímu kroku. Ona ke všemu zjistí, že on nebyl na služební cestě v Brně sám, ale se slečnou z dopravního. Ten den také Martina na Jirku narazí, uvidí se poprvé od jejího pádu na kole. Jaké bude jejich setkání?

Eva je v práci úspěšná, což by podle Miloše mohlo popíchnout hlavně Pumrovou. Co jí podle něj naštve nejvíc? Lidská závist dokáže pokazit radost z nejednoho úspěchu. Pak už záleží na každém jedinci, jak se s tím vypořádá. V případě Miloše a Evy je to celkem nasnadě. Eva má totiž co slavit. A tak je na ni její muž náležitě pyšný. Jenže závistivá Pumrová hne Milošovi svými poznámkami na adresu Evy žlučí.

Mezi Karlou a Márou znovu přeskočila jiskra. Ti dva po sobě opět začali naplno toužit. Jenže Mára se bojí, aby se znovu nespálil. Neví, na čem u Karly je. Stále se nemá k tomu udělat první krok. Tony a Dominika se proto rozhodnou, že ty dva k sobě trochu popostrčí. Co Mára přizná Tonymu? Ačkoliv to vypadalo, že vztah Karly a Máry je nadobro ztracen, v poslední době si ti dva k sobě opět nacházejí cestu. Někdy ale stačí opravdu málo a nedostatek informací může zavinit pořádnou neplechu. Mára totiž zaslechne, že Karla byla na výletě s kamarádem a z idylického společného rána rychle sejde. Jak na to zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice