Ulice 4687. díl -

Vyrovnat se s traumatickým zážitkem chce čas. Přestože od Iviny nehody uplynul už měsíc a říká se, že by měl člověk po havárii vždy co nejdříve sednout za volant, Ivě se právě tohle trochu vymstí. Místo aby se rozjezdila, stane se jí další nepříjemná událost za volantem, která na ni už bude moc. Ke všemu to tentokrát vůbec není její vina. Ale vysvětlujte to zrovna Ivě, která si stále vyčítá něco, co bylo jen důsledkem sledu nešťastných náhod... Co se Ivě stane tentokrát? Kdo jí překvapivě pomůže postavit se opět na nohy a více si věřit? Iva se poprvé po měsíci od nehody rozhodne znovu sednout za volant. Ještě nezacelené rány se znovu otevřou a nepomůže tomu ani incident, po kterém se Iva definitivně zhroutí. Co se stane? S Ivou z Ulice se osud nemazlí. Necelý měsíc po nehodě, kvůli které ji vyšetřuje policie, se odváží sednout za volant, hned se ale přihodí další incident – pod kola jí skočí nepozorný chodec.

Vanda vezme Hanu do casina. Společně si večer náramně užijí, po návratu do Hanina bytu ale Vanda udělá něco, na co nebude dlouhou dobu vůbec pyšná. Co provede? Luděk s Vandou by si přáli mít miminko, ale bohužel to zatím nevyšlo. Podle Hany ale ještě není nic ztraceno a brzy se jim to určitě povede. Ona sama začne vzpomínat na minulost, která pro ni nebyla veselá. Vandě se svěří, proč s Evženem nikdy neměla děti...

Milena Pumrová se dostala do úzkých, ale našla podporu v Radkovi, který jako princ na bílém koni zašel za Slávkem. Společně našli řešení, které by neohrozilo Milenu. Jenže té se to líbit nebude. Čím ji Radek šokuje? Lstivý plán Radka Mastného vyšel do posledního detailu. S pomocí Slávka se mu povedlo vystrnadit Pumrovou z čela rady neziskovky Druhá šance. Jaký vliv to bude mít na jejich vztah do budoucna? A nechá to Milena jen tak?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice