Ulice 4699. díl -

Každá hlava rodiny by ráda měla vše pod kontrolou, aby mohla své blízké chránit. Lumír není výjimkou, jenže čas od času to se starostlivostí přehání. Své o tom ví také jeho čerstvě zamilovaná matka. Lumír si totiž myslí, že Vildovi jde jen o její peníze. Teď navíc Vilda začne okupovat jeho výsostné území, a to nejen ve dne. Pro Lumíra to je naprosto infarktová situace. Ovšem představa sexu jeho matky s Vildou je pro něj ještě více šílená... Při čem Lumír nachytá matku s Vildou? Jak se zachová? A jaké vtipné situace kolem toho vzniknou? Vilma se připravuje na příjezd Vildy, který naplánoval, že by u ní mohl přespat. Z toho ale začíná Vilma šílet. Bojí se, že by mohl mít Vilda skryté úmysly a chtít jejich vztah posunout i na intimní úrovni. Co vše Vilma svěří Kateřině? Lumír si stále myslí, že Vilda jeho matku využívá a jde mu jen o peníze. O to víc ho rozčílí, když se nečekaně vrátí domů a zjistí, že se Burda u Vilmy chystá přespat. Při čem je nachytá?

Vanda lítá v průšvihu. Všem okolo zalže, aby se mohla znovu vrátit do kasina a vyhrát prosázené peníze. Podaří se jí to? Luděk by se měl řídit ve vztahu k Vandě rčením „důvěřuj, ale prověřuj“. Už si totiž myslí, že se dostala z problémů s penězi, jenže to vypadá, že do nich zase brzy spadne. Vyrazí znovu do kasina a vymluví se na to, že musí pomáhat Haně. Nestihne kvůli tomu sraz s Luďkem, Blankou a Evženem. Zjistí trio, kde se Vanda opravdu nachází? Nebo se jí z toho znovu podaří vybruslit?

František je zase sám. Proč se s ním Lucka rozešla? Mezi Františkem a Luckou to nedopadlo tak, jak si oba představovali. Lucka dokonce řekla Františkovi, že si našla někoho jiného. Jenže to nebyla úplně pravda. Co se František brzy dozví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice