Ilona Svobodová (Jitka Farská)

Ilona Svobodová - Jitka Farská - Jitka Farská

Věk: 51
Datum narození: 20.6.1960
Znamení: blíženci

O postavě: Jitka Farská je člověkem, který dovede naslouchat a poradit. V každém vidí především to dobré a věří tomu, že všechny problémy se dají nějak vyřešit. Nikdy by nikomu vědomě neublížila, nikoho by nepodrazila.

Ilona Svobodová je česká herečka, manželka hudebního skladatele Petra Skoumala. Dříve hrála často v televizních pohádkách pro děti, nyní hraje Jitku Farskou v seriálu Ulice. Dabovala mnoho filmů, jako např. Číslo 5 žije nebo Nekonečný příběh 2...

Kompletní životopis herečky Ilony Svobodové.

Filmografie

  • 2011 - Bastardi II
  • 2008 - Fredy a Zlatovláska
  • 2007 - Soudné sestry
  • 2006 - Příkopy (Lucie Veselá)
  • 2005 - Ulice (Jitka Farská)
  • 2004 - Náměstíčko (Veselá)
  • 2002 - Bůh ví. (Líba)
  • 2002 - Brouk v hlavě
  • 2002 - Trosečníci
  • 2001 - Věrní abonenti (Dana)
  • 2001 - Ta třetí
  • 2000 - Ex-pozice (matka)
  • ...

Kompletní filmografie herečky Ilony Svobodové.

Fotogalerie

Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
Ilona Svobodová - Jitka Farská
>