Ulice 19.10.2011 - 2058. díl

Jiří stále nenachází odvahu představit přítele Martina otci. Zato Simoně ho ukáže rád. Ta z nich jako páru bude zpočátku hodně zaskočená, ovšem s Martinem si díky jeho bezprostřednosti ihned kápne do noty.

Shodou náhod se s Martinem seznámí i Simonina matka. A bude z něj naprosto unešená. Přesně někoho takového by si totiž představovala ke své Simonce. Okamžitě proto začne vyzvídat, odkud se s Jiřím znají. Ve snu by ji přitom nenapadlo, jaká je pravda... Provalí se před Simoninou matkou, kdo Martin ve skutečnosti je? A kdy se o něm konečně dozví profesor Kreuzer? Sebere Jiří odvahu a řekne mu o něm?

Vasil si zjednává respekt
Zapojení do pracovního procesu dává Vasilovi pořádně zabrat. Velké problémy mu bude dělat už samotné ranní vstávání. Přestože mu Ingrid nařídí budík, Vasil si dá s nástupem ke koláčkům pořádně na čas. Nyklová s Růžou mu budou chtít pozdní příchod náležitě osladit, ovšem Vasil se jen tak nedá. Na něj si totiž nikdo vyskakovat nebude. O tom, že Vasil je opravdu drsňák, který se s ničím a nikým nepáře, se Nyklová zanedlouho přesvědčí ještě jednou... Čím Vasil nažene Nyklové a Růže strach? Co všechno se dnes v pekařství odehraje? A jak Vasilovi půjdou koláčky od ruky?

Libuška odjíždí do Rakouska
Libuška se Eliáše nedočká celou noc. Ráno mu proto jen suše oznámí, že do Rakouska pojede sama. Tomu se něco takového nebude ani trochu líbit. Rakousko pro něj bude již uzavřenou záležitostí. Pro Libušku ovšem nikoliv. Zase se dostane do ráže. Najednou pro ni nebude nic nepřekonatelným problémem. Eliáš zatím bude přesvědčený, že smolné období už překonal. Začne rozjíždět další kšefty a Márovi se pochlubí, jak si doma zjednal pořádek. O to víc se bude divit, až zjistí, jak se věci mají... Kdo si nakonec prosadí svou? Libuška, nebo Eliáš? Jakou roli v tom všem sehraje Thea? Co bude poslední kapkou pro Eliáše? A co pro Libušku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.10.2011 - 2058. díl