Ulice 25.10.2011 - 2062. díl

Křest Pepanovy knihy textů pro Masáky je za dveřmi. Mistr textař se bude od rána klepat nervozitou jako ratlík. Jak se bude blížit hodina H, nebude schopný pronést ani slovo, natož přivítat své fanoušky u Henryho. A tak se rozhodne, že nevystrčí nos z domu a zůstane v bezpečí Simonina bytu.

Simona se pokusí Pepana vyléčit pivem, ale když ani lahváče nezaberou, bude jasné, že je zle. Jenže co dělat s hospodou plnou nedočkavých fanoušků, kteří se těší na svoji hvězdu? Jak si Simona s Blaženou poradí s Pepanovými příznivci? Existuje vůbec nějaká možnost, jak Pepana na křest dostat?

Ota vyhozen z mama hotelu
Otovo včerejší posezení s Kalinou v Coolně se neobejde bez následků. Sblížení syna s Mojmírem si Puklická představovala úplně jinak. Navíc ani neuvěří, že k němu opravdu došlo, přestože ji budou oba dva svorně přesvědčovat o pravém opaku. Ota pro ni včerejškem prostě skončil. Bude ho považovat za neskutečně sobeckého fracka, který jejího přítele schválně opil, aby ho znemožnil. A za to mu vyměří náležitě drsný trest. Syna vyhodí z domu. Kalina se bude Oty marně zastávat, Boženka tentokrát zůstane neoblomná. Jenže Mojmír si nebude chtít vzít rozkol mezi matkou a synem na svědomí, a tak udělá něco, co Božence, a nejen jí, přímo vyrazí dech... Jak Kalina prekérní situaci vyřeší? Co na to Boženka se synem? Opravdu se Ota z mama hotelu odstěhuje? A kam půjde?

Provalení Petrovy nevěry
Vojta začal ze všech sil trénovat, aby měl kondici na závody. Zároveň tak bude moci aspoň na chvíli zapomenout, jak nepříjemně se mu zamotal život. Zatímco Vojta o žádné vztahy teď nestojí, Tereza chodí s Peterkou. Věří, že jeho obvinění ze sexuálního obtěžování studentek bylo jen Editinou pomstou. Bude ji však mrzet, že její spolubydlící Petra stále moc neberou. Zejména Thea bude dávat okatě najevo, že Peterku vážně nemusí. Tereza ji poprosí o větší vstřícnost, jenže už záhy toho hořce zalituje. Petra totiž nachytá v ateliéru se studentkou. A o obyčejnou konzultaci rozhodně nepůjde... Jak Tereza na provalení Petrovy nevěry zareaguje? Rozejde se s ním?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.10.2011 - 2062. díl