Ulice 26.10.2011 - 2063. díl

Pepanovi se zapalují lýtka, Blažena jen soptí. Simona si ovšem bude vědět rady i tentokrát. Opět vymyslí plán, jak Pepana zkrotit. Dnes vsadí na mužskou žárlivost. Blaženu s Jiřinkou si nastěhuje k sobě domů a jako objekt Pepanovy žárlivosti vybere Ovara z Masáků. Jenže tomu se do takového divadélka zpočátku moc chtít nebude.

Simona se pokusí Pepana vyléčit pivem, ale když ani lahváče nezaberou, bude jasné, že je zle. Jenže co dělat s hospodou plnou nedočkavých fanoušků, kteří se těší na svoji hvězdu? Jak si Simona s Blaženou poradí s Pepanovými příznivci? Existuje vůbec nějaká možnost, jak Pepana na křest dostat?

Peterkova nadílka: kapavka
Simona ho ovšem přesvědčí pádným argumentem. Pokud se neobětuje, bude rozvod, Pepan chytne deprese a pořádný text už z něho nikdy nevypadne. Na to Ovar uslyší. Jakmile později Ovar s Blaženou vstoupí k Henrymu, Pepana dle očekávání tokání s Roštěnkou v tu ránu přejde. Středem jeho zájmu se ihned stanou Blažena s Ovarem, kteří se k sobě budou až nápadně mít... Co všechno se dnes u Henryho odehraje? Odhadla Simona svého ex správně? A vezme Blažena po tom všem ještě Pepana na milost?

Světlanino tajemství
Pavla se nemůže dočkat, až s Lumírem pokročí do další etapy. Těší se, jak spolu začnou bydlet v novém bytě. Stěhovat se bude co nevidět asi i Světlana. Zatím to vypadá, že uzavření Lumírovy dohody s developerem a převzetí klíčků od nového bytu nic nebude bránit. Definitivní konec vztahu Lumíra a Světlany ale nebude lehký ani pro jednoho z nich. Vazby, které mezi sebou mají, jsou přeci jen silnější, než si mysleli. Čím dnes Lumír Světlanu překvapí? Čím se naopak dotkne matky? A co si Světlana bude raději i nadále nechávat jen pro sebe?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.10.2011 - 2063. díl