Ulice 27.10.2011 - 2064. díl

Tereza si bude zoufat. Kvůli někomu, jako je Peterka, zničila vztah s Vojtou. Navíc má od volnomyšlenkářského Petra jako dárek na rozloučenou zřejmě kapavku. Něco takového se jí nikdy nezdálo ani v tom nejhorším snu.

Tereza zatím nenajde odvahu, aby se s nadílkou od Peterky někomu svěřila. Dlouho ji ovšem neututlá. Síť vztahů na fakultě totiž zasáhne také Matěje. Tereza mu proto bude muset dát vědět, že i on se dostal do okruhu lidí, kteří by se měli nechat vyšetřit. Když se tuhle šílenou zprávu dozví Vojta, bude mít chuť Peterku zabít. Napěchovaný vztekem a emocemi pak vyrazí na svůj pravidelný trénink. Během něj se ale stane něco, co navždy změní život jemu i jeho blízkým...

Pavliny intriky
Lumír se stále neumí vypořádat s proměnou Světlany. Je spokojená, užívá si, dokonce strávila noc ve Vídni v Prátru. Tohle už Lumírovi prostě hlava nepobere. Podle něj musí být ten její velký podivín, který se před ní jen předvádí. Světlana bude identitu svého přítele před manželem i nadále tajit. Je jí jasné, že pravda o ní a Millerovi by ho hodně ranila. Ovšem jiného názoru bude Pavla. Ta si rychle poskládá všechny souvislosti a hned začne intrikovat... Co si Pavla na Světlanu s Millerem vymyslí? Řekne o nich Lumírovi? Bude je vydírat? Anebo ji napadne ještě něco mnohem rafinovanějšího?

Libor se snaží o usmíření
Marta Seidlová bude i nadále sama, jak si přála. Libor našel azyl v matčině bytě, Amálie se zase přesunula k panu Peškovi. Libor si bude moc dobře uvědomovat, že teď musí být hlavně trpělivý a doufat, že ho rodina vezme na milost. Stejného názoru budou také Amálie s Vlastimilem, jenž už mezi ně dokonale zapadl. Zítra se dokonce chystá s Mikim na ryby. To mu může Libor, kterého Miki i nadále ignoruje, jen závidět. Jak dopadne dnešní Liborovo setkání s Martou? Prolomí se ledy? Anebo se má Libor připravit na rozvod?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.10.2011 - 2064. díl