Ulice 28.10.2011 - 2065. díl

Zatímco Bára se dnes bude loučit s Ulicí, Tereza s Matějem budou netrpělivě očekávat výsledky testů, jež včera podstoupili na venerologii. Zatímco Štěpán se baví, jak dvojčata doplácejí na svůj promiskuitní život, Tereza by se nejraději propadla hanbou do země.

Z dumání o sexuálně přenosných chorobách ji vytrhne drsná zpráva v televizi o statečném studentovi, který zachránil dívku před znásilněním. Sám na to však nehezky doplatil. Leží na jednotce intenzivní péče ve vážném stavu. V tu chvíli nebude mít ani tušení, o koho se jedná...

Marta se zbavuje Karolíny
Libor Seidl bude rád, že se mohl vrátit domů. Na růžích ale ještě ustláno nemá. Miki ho stále ignoruje, Marta bude odtažitá. Dokáže si však představit, že by se jejich manželství dalo zachránit. Dokonce bude umět pochopit i to, že se Libor bude vídat se svým nemanželským synem. Jen nehodlá dál tolerovat jeho setkávání s Karolínou. Háček je ovšem v tom, že bez kontaktu s Karolínou se Liborovo shledávání s Adamem prostě neobejde. To už ale nebude chtít Marta slyšet. Veškeré Liborovy argumenty odmítne. Navíc vezme řešení této nepříjemné záležitosti do vlastních rukou. Karolíně zatelefonuje, aby se jim už nepletla do života. Opravdu se tím vše vyřeší? Co jí na to Karolína řekne? A co Libor?

Provalení Světlanina tajemství
MLumír bude mít plnou hlavu dnešního setkání se Světlaniným přítelem. Od rána bude spekulovat, kdo jím asi je. Fantazie mu pojede na plné obrátky. Lumír už bude i spekulovat, jak by mu mohl být užitečný. Pavla se tím bude výborně bavit. Zároveň se bude těšit, jak vše praskne. Světlaně se ale posezení ve čtyřech s Lumírem a Pavlou bude zdát šílené, přestože Miller jejich vztah dál tajit nechce. Také samotná Světlana by byla ráda, kdyby se už vše provalilo. Jen si myslí, že by se to měl Lumír dozvědět jinak a jindy. Svého přítele tedy ze společného dýchánku omluví. Jenže Lumír na uprázdněné místo pohotově přivede Millera. Ten již mlčet nevydrží nadále mlčet a všechno Lumírovi vyklopí... Co všechno se semele, až se Lumír dozví pravdu? Přijme ji?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.10.2011 - 2065. díl