Ulice 31.10.2011 - 2066. díl

Miriam Hejlová dnes přichází do Ulice! Boženka Puklická se bude na její návrat pečlivě připravovat. K pramalému nadšení Mojmíra Kaliny ubytuje paní profesorku u sebe doma, v Otově pokoji.

Také by jí ráda vrátila její místo v kabinetě. Bude se ovšem obávat, jak na novou kolegyni zareaguje Marta Seidlová, jež je stále na neschopence. Další starosti bude Božence Puklické dělat pravidelné setkávání Miriam s panem Peškem. Přeci jen mu před půldruhým rokem utekla téměř od oltáře. A na to člověk hned tak nezapomene... Jak se pan Pešek s návratem Miriam vyrovná? A z čeho bude mít největší obavy samotná Miriam?

Setkání Marty s Karolínou a Adamem
Marta Seidlová bude muset hodně zatínat zuby, aby své manželství zachránila. Na rozdíl od ní se Miki nebude ani snažit, aby se vztahy v rodině zlepšily. Válku s otcem povede i nadále. Nehodlá s ním už zbytečně ztratit ani slovo. Libora dnes navíc budou čekat pěkně horké chvilky. Jeho schůzka s Karolínou a Adamem má proběhnout pod bedlivým dozorem Marty. Nikdo přitom nebude mít tušení, co Marta tímhle krokem sleduje. Co všechno se na této schůzce ve čtyřech odehraje? Jak Marta unese setkání s Karolínou a Adamem? Jak tohle zvládne Libor? A jak Karolína?

Vojtův a Terezin boj
Vojta bude i nadále ležet na jednotce intenzivní péče. Lékaři ho budou stále udržovat v umělém spánku. Ani dnes si netroufnou vyslovit nějakou prognózu. Musí se čekat, jestli to Vojta zvládne. Tereza se bude marně snažit zjistit jakoukoliv zprávu. Lékař jí odmítne cokoliv říct. A aby toho nebylo málo, Vojtův hrdinský čin přiláká novináře, kteří se budou pídit po každém detailu z jeho života... Podaří se Tereze zjistit aspoň nějakou informaci ohledně Vojtova zdravotního stavu? Jak dopadne její telefonát Vojtovým rodičům? A co všechno se semele kolem novinářů v Ulici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 31.10.2011 - 2066. díl