Ulice 2.11.2011 - 2068. díl

O nástupu nové češtinářky se záhy dozví i Marta Seidlová. Vypraví se proto do školy, aby zjistila, jak se věci mají. V kabinetě ji nejprve trochu zaskočí setkání se samotnou profesorkou Hejlovou. Ředitelky Puklické se ihned zeptá, jestli se s ní ještě vůbec počítá.

Miriam bude z celé záležitosti trochu nesvá. Nic nevychází podle jejích představ. Naopak. Zatím ji potkávají jen samá nedorozumění. Rozhodne se proto za kolegyní Seidlovou zajít a soukromě si s ní o situaci ve škole popovídat. Jak její mise dopadne? Nebude to pro ni i Martu ještě horší? A jak bude pokračovat další kolo při vymezování mantinelů novým studentům, zejména Hložánkovi a Weberovi? Pomůže jí se zkrocením školních sígrů jejich třídní Kalina? Nebo Miriam naopak ještě víc zhorší její pozici v problémové třídě? A co bude pro Miriam poslední kapkou dnešního náročného dne? Jak přijme fakt, že jí dveře od Vlastova bytu otevře Amálie?

Zuzanino doznání
U Liškových se všichni soustředí jen na to, aby byl Franta v pořádku. Doktor rodině s konečnou platností potvrdí epilepsii. Zároveň se Bedřichovi, Aničce a Zuzaně pokusí vysvětlit, že pokud bude Franta dodržovat příslušný režim, nemají se čeho obávat. V momentě, kdy začne zkoumat všechny možné příčiny, jež jeho nemoc mohly způsobit, Zuzana hodně znejistí. Otevírání starých ran všechny zaskočí... Co všechno se dnes lékař od Zuzany dozví? A co Bedřich s Aničkou? Jak se každý z nich ve vyhrocené situaci zachová?

Vasilův pohovor se Šafránkem
Vasil bude mít šílený vztek. Hledání nové práce mu zatím nebude vycházet kvůli jeho minulosti a škraloupu v podobě záznamu v trestním rejstříku. Ingrid se bude snažit Vasila povzbudit. Sama mu pomůže i se sháněním nových inzerátů. Tentokrát najde jeden, v němž budou hledat nové posily do realitky. Vasil si domluví s majitelem firmy schůzku v pekařství. K velkému údivu Nyklové přijde developer Šafránek, jenž se jí i jejím blízkým postaral o úžasný pobyt v luxusním hotelu... Usměje se na Vasila konečně štěstí? A co řekne na jeho schůzku se Šafránkem Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.11.2011 - 2068. díl