Ulice 7.11.2011 - 2071. díl

Matěj zahájil vysokoškolský život hlavně pařením. Nejvíc ze všeho se momentálně věnuje slečnám, které si k nelibosti spolubydlících dost často vodí domů. A právě jedna taková pořádně vytočí Terezu, když se jí nic netušíc zeptá na Vojtu.

Samotný Vojta bude netrpělivý. Jeho stav se stále nelepší. Lékař se ho bude snažit povzbudit. Zároveň ho však bude varovat, že léčba takových zranění je běh na dlouhou trať. Jenže Vojta stále počítal jen se dny a týdny. Přepnutí perspektivy na měsíce mu vyrazí dech. Pokles jeho nálady odnesou hlavně Matěj se Štěpánem, kteří mu v dobré víře chtějí uspořádat sbírku na notebook. Co všechno se dnes od Vojty dozvědí? A jak si Tereza poradí s jeho odmítnutím?

Vlastimilova lest, Mikiho trable
Libor doufal, že po návratu z romantického víkendu v Drážďanech už najde Mikiho doma. Ten se k něčemu takovému ale zjevně nechystá. Libor se pokusí znovu o domluvu, marně. Pan Pešek naštěstí vymyslí plán, jak Mikiho s tátou k sobě dostat tak, aby to oba přežili bez úhony. Podaří se mu ty dva dokonce i usmířit? Miki to dnes nebude mít jednoduché ani ve škole. U Džejdžej si bude chtít vyžehlit pátek, kdy zapomněl na domluvu, že spolu vyrazí do kina. Dokonce kvůli tomu Džejdžej přinese i kytku. Bude mít úspěch? Co na to třída? A co Míša?

Pavla s Lumírem v novém bytě
Lumír se snaží poradit si bez svého poradce Millera. Zatím se s tím však dost pere. V práci ho vyruší Pavla, která se už nemůže dočkat svého uhnízdění v novém bytě. S rostoucí nelibostí bude pozorovat, že Lumírův zájem o Světlanu a Millera vůbec nemizí. Jako tradičně proto vytáhne to, v čem boduje nejvíc – svoje ženské zbraně… Čím Lumír Pavlu zase rozladí? Dosáhne Pavla svého i tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.11.2011 - 2071. díl