Ulice 17.11.2011 - 2079. díl

Simona u sebe nechala Markétu přes noc. Ta se po probuzení bude chtít hned sbalit a vypadnout, ale Simona jí to nedovolí. Bez ranní kávy a snídaně ji nikam nepustí, čímž ji pořádně zaskočí. Na něco takového opravdu není zvyklá.

Díky Simoně i včerejší rozmluvě s tátou dnes Markéta nebude tak bojovně naladěná jako včera. Dokonce svolí i k tomu, aby jí táta ukázal materiály, jež jí vnesou světlo do minulosti jejich rodiny. Markéta bude hodně překvapená, co všechno se z nich dozví. Ledy mezi ní a Martinem začnou pomalu tát. K velké nelibosti Jiřího, jenž se bude cítit kvůli prostořeké Markétě upozaděný. Pocit ukřivděnosti v něm ještě více vzroste, když Martin nedorazí ani na předem domluvený oběd… Proč Martin na oběd nedorazí? Jak Markéta vezme informace, které se dozví z dokumentů? A proč na dnešní den Simona a Jiří zřejmě nikdy nezapomenou?

Karolína má další nároky
Karolína pomalu zvyšuje své požadavky. Po Liborovi chce, aby se její rodině věnoval čím dál víc. Dnes ho zaskočí prosbou, zda by nemohl Adama hlídat pravidelně jednou týdně, protože si našla práci. A začít by s tím měl hned zítra. Libor se tak opět ocitne v nezáviděníhodné situaci. Dojde mu, že oddělit obě rodiny od sebe a žít paralelně dvěma životy nebude tak jednoduché, jak si představoval. A to ještě netuší, že největší drbna z Ulice by ráda přišla na kloub záhadě, co je to za miminko, které se tak často začalo objevovat v Ulici v jeho blízkosti… Co na Liborovo pravidelné hlídání Adama řekne Marta? Bude s tím souhlasit? A co Liborovi poradí Amálie?

Nájezd zlatokopek
Lumír si dnes Pavly moc neužije, i když je stání svátek. Přijedou za ní totiž její dvě největší kamarádky Patricie s Vendulou. A hned opanují prostor. Lumír bude mít co dělat, aby tuhle ženskou přesilu ustál, přestože se chvílemi bude tetelit blahem. Být v přítomnosti takových tří koček, to by mu přece záviděl každý normální chlap. Nadšení mu však dlouho nevydrží. Už záhy totiž zjistí, že návštěva Patricie a Venduly neohrožuje jen jeho domácnost, ale i kreditku... Čím Pavliny kamarádky dostanou Nyklovou? Co na ně řekne Světlana? Jaké cenné rady dají Patricie s Vendulou Pavle ohledně Lumíra? A podaří se Lumírovi uhájit své jisté?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.11.2011 - 2079. díl