Ulice 28.11.2011 - 2086. díl

Vojta se snaží bojovat a nepoddávat chmurným myšlenkám na budoucnost. Dnes na něj ale vše dolehne. Ať dělá, co dělá, jeho stav se stále nelepší. Moc mu nepřidá ani vyhlídka Vánoc strávených v nemocnici, přestože ho lékař ujistí, že u něj bude moci být návštěva po celý den. Dokonce nezabere ani v poslední době ověřená terapie – popichující Štěpán s kamerou.

Ve chvíli, kdy Vojtova nálada klesne hluboko pod bod mrazu, stane se něco neočekávaného. Na vizitu k němu přijde nový lékař v doprovodu dvou nových sester. Doktor House se svou suitou. A začnou se dít věci nevídané… Co všechno dnes Vojta zažije? Co způsobí v nemocnici rozruch? Čím ho potěší Tereza? Čím překvapí Adéla? A jak dopadne sraz Tereziny a Matějovy třídy v Coolně?

Libor v noci u Karolíny
Libor Seidl slíbil Karolíně, že jí dnes pohlídá Adama přes noc, aby mohla odjet mimo Prahu a vyřídit si, co potřebuje. Ráno se Libor ujistí, že to Martě opravdu nevadí. Ta ho s umělým úsměvem ubezpečí, že je to v pořádku. Nadšená z toho ovšem nebude. Jenže další rána přijde už vzápětí. Libor bude muset přiznat rodině, jak moc napjatý rozpočet v poslední době mají a kam každý měsíc putuje poměrně vysoká částka… Čím dnes Marta zaskočí Mikiho? Čím překvapí Libora? A čím popudí drbnu Nyklovou?

Zájem o Bedřicha
Bedřich má stále plnou hlavu Anči. Ráno si bude pochvalovat víkend, který strávil se svou rodinou, tedy i s ní. Vůbec ho nenapadne, že by i o něj mohl být zájem. Proto ho překvapí Hrihorijova poznámka, že jedna z jejich zákaznic si služby hodinového manžela objednává takřka obden hlavně kvůli sympatickému řemeslníkovi. A ještě víc ho překvapí, když ho tato dotyčná pozve na schůzku. Přijme Bedřich její pozvání? Čím ho vyvede z míry Anča? A čím Hrihorij?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.11.2011 - 2086. díl