Ulice 1.12.2011 - 2089. díl

Růža si bude opět stěžovat na bolavá záda. Doktor Seidl jí ale místo silnějších léků doporučí masáže u nového maséra v Ulici. O tom Růža samozřejmě nebude chtít ani slyšet.

Jakmile se ale dozví, že u Vasila už byla na masáži dokonce i Nyklová, a ještě ke všemu zadarmo, najednou otočí. Když má něco Nyklová, proč by to nemohla mít i ona? Samozřejmě se vším všudy... Slibný rozjezd Vasilova podnikání však nebude trvat příliš dlouho. Večer se v salonu opět objeví nečekáni a nezváni Pokladník s Ivanem, aby bývalému bossovi připomněli jeho minulost... Co budou mafiáni po Vasilovi chtít? Co jejich návštěva udělá s Ingrid? A co všechno se dnes odehraje mezi Nyklovou a Růžou kvůli Vasilovým šikovným rukám?

Cyrilova diagnóza
Cyril ví, že má rakovinu. Lékař s ním dnes bude mluvit naprosto otevřeně. Seznámí ho s jeho vyhlídkami a nabídne mu i možnost podstoupit chemoterapii. Po této konzultaci se Cyril vypraví za Miriram. Ta mu ale dala před pár dny jasně najevo, že jejich vztah je pro ni už hlubokou minulostí. Změní přeci jen názor? Řekne jí Cyril o své nemoci? A jak se rozhodne v případě chemoterapie? Jaké vyhlídky bude mít, jestliže ji bude absolvovat?

Miller plánuje dovolenou
Miller se těší na dovolenou v Krakově. Protože odjíždí již zítra, pro jistotu upozorní Lumíra i na blížícího se Mikuláše a s tím spojenou povinnost starosty. K jeho funkci prostě patří také mikulášský převlek a rozdávání dobrot dětem. Ujistí ho, že takhle si získá hlasy nadšených voličů. Zabere to ale? Mikulášské radovánky však nebudou jedinou Millerovou starostí. Na dovolenou by rád odjel i se Světlenou. Jenže ta si musí plnit své pracovní povinnosti v pekařství... Co na Světlanino volno řekne Nyklová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.12.2011 - 2089. díl