Ulice 2.12.2011 - 2090. díl

Díky pootevřeným domovním dveřím objeví Amálie v novém bytě Hejlových zhrouceného Cyrila. Podle léků na stole pozná, jak závažné nemoci nyní čelí.

Přes Cyrilovy protesty zavolá Amálie sanitku a odjede s ním do nemocnice. Po návratu upozorní Vlastimila, že by si měl s Cyrilem promluvit, i když si do oka příliš nepadli… Co na to Vlastimil? Svěří se Cyril alespoň jemu?

Mikuláš shání čerta a anděla
Lumír se chystá na Mikuláše. Do party potřebuje ještě anděla a čerta. Pavla se role anděla ráda ujme. Lumír jí ale bude muset slíbit novou košilku. Lumír obratně vyřeší také svoji nechuť obcházet jednotlivé domácnosti. Vymyslí originální inovaci. Mikuláš bude mít hlavní stan v hospodě u Henryho. Místo aby on chodil za rodiči s ratolestmi, přijdou oni za ním. Pavla mu slíbí, že se postará o čerta. Jednoho bude mít hned i v hledáčku. Jenže ten se nikterak netají svou averzí vůči Lumírovi. Koho Pavla nakonec sežene? A jak využije Světlaniny dovolené ve svůj prospěch?

Starost o Jiřího
Profesor Kreuzer nemůže odpustit Jiřímu, že se po Martinově smrti stáhnul do sebe a nechce s ním komunikovat. O pomoc požádá Simonu. Ta Jiřího pozve na návštěvu, aby se přesvědčila, že je v pořádku. Pan profesor to ale nevydrží a dorazí k ní také. Samozřejmě k velké nelibosti Jiřího, jenž ji dá otci rázně najevo… Proč Jiří odmítá s otcem komunikovat? Co bude nejvíc trápit pana profesora? A co Simonu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.12.2011 - 2090. díl