Ulice 6.12.2011 - 2092. díl

Jiří Martinovu dceru Markétu moc nemusí. Podle něj je to jen nevychovaný spratek. Bere ale jako svoji povinnost oznámit jí, že její otec zemřel. Se Simonou kvůli této těžké chvíli v noci mnoho nenaspí.

Obavy z toho, jak Markéta zprávu o tátově smrti přijme, se navíc ukážou oprávněné. Co všechno se dnes u Simony odehraje? Jak Markéta zareaguje? Co s ní bude dál? Co Simoně a Jiřímu zase vyvede? A kam opět zmizí?

Terezina zpověď
Štěpán je rád, že s ním Tereza začala spolupracovat na filmu o Vojtovi. Na dnešek si spolu domluví rozhovor. Pak už budou s Theou řešit blížící se Vánoce. Debatu přeruší blonďatá Andrea, jež vyjde z Matějova pokoje. Zjevně v něm opět strávila celou noc. Zatímco holky si neodpustí rýpnutí, co na ní Matěj má, Štěpánovi to bude jasné. Samotný Matěj časté střídání návštěv ve svém pokoji neřeší. Užívá si studentského života, jak jen může. Velký zájem bude také o Vojtu. Kromě Terezy by s ním byla ráda i Adéla. Má u Vojty šanci? A co všechno dnes Tereza prozradí v otevřeném a velmi upřímném rozhovoru na kameru?

Hložánkův výstup ve škole
Mikimu polezou na nervy silácké řeči Jirky Hložánka a Richarda Webera. Jejich válečné tažení proti profesorce Hejlové a zejména panu Peškovi mu bude hodně proti srsti. A také to dá oběma náležitě najevo. Jirka si ale bude jistý, že Hejlová i Pešek to dnes mají spočítané. Do školy se chystá jeho otec, samozřejmě vybaven značně zkreslenými informacemi. Jak emotivně vypjaté setkání s pedagogy a ředitelkou školy dopadne? Dosáhne Jirka svého?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.12.2011 - 2092. díl