Ulice 9.12.2011 - 2095. díl

Jitka bude na Oldu pořádně naštvaná kvůli tomu, že zapomněl prodloužit s paní Suchou nájemní smlouvu. Místo klidných Vánoc je teď čeká stěhování bůhvíkam. Podkrovní garsonka u pana Peška se jí sice líbila, ale jen do chvíle, než zjistila, s kým by měli sousedit.

To, že ji chce Olda nastěhovat vedle své bývalé milenky, prostě skousnout nedokáže. Sama se proto vrhne na inzeráty, aby našla adekvátní náhradu. Olda její pocity na jednu stranu chápe. Na druhou stranu však stále doufá, že Jitka nakonec obrátí. Libuška je pro něj už uzavřená kapitola. A oni přeci jen stále patří do téhle Ulice… Jak velký kompromis bude muset Olda dnes udělat? A jak velký Jitka? Stanou se Farští opět nájemníky pana Peška?

Libor na návštěvě Marty v sanatoriu
Marta Seidlová stále s nikým nekomunikuje. Libor se dnes za ní chystá, ovšem výsledek návštěvy nedokáže vůbec odhadnout. Proto s sebou zatím nechce brát ani Mikiho, kterému už máma hodně chybí. Když se nakonec s Martou setká, bude rád za svoji prozíravost. On sám bude mít co dělat, aby tuhle návštěvu ustál. Zatímco v sanatoriu se bude ještě držet, po návratu domů vše dolehne i na něj… Co je s Martou? Co Libora tak rozhodí? Proč bude rád, že s ním Miki nejel? A čím naopak Libor zaskočí Mikiho?

Anča na horách, Bedřich doma s dětmi
Pavel nabídne Anče víkend na chatě v Krkonoších. Tu to bude hodně lákat. Jenže Emě už slíbila, že spolu budou o tomto víkendu péct vánoční cukroví. Navíc to na ni bude dost narychlo. Pokud by s Pavlem odjela, musel by se o děti postarat Bedřich… Dá Anča přednost Pavlovi před předvánočními přípravami a dětmi? Vyjde jí Bedřich vstříc? A co Bedřichovi poradí Zuzana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.12.2011 - 2095. díl